Bilgisayar ekran gelmiyor

iErenVortex

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 9400F - ASUS Rog Strix GTX 1050 Ti - 8x2GB DDR4 2667 MHz Ram - 240GB SSD 300GB HDD
Merhaba arkadaşlar. 2 saat önce bilgisayardan Discord hesaplarıma bakıyordum. Bir hesaba girerken aniden ekran gitti geldi sonra beyazlı şeyler çıkmaya başladı. Sonra kapatıp 2 saat bekledim. Açtıktan sonra Windows şifre ekranı geldi ve hiçbir sorunu yoktu. Tam sevinirken Google ve Discord'u açtım ancak yine ekran gitti. Sonrasında kapatıp açtım ve yine hiçbir şey yoktu acilen virüs taraması yaptım ve güncelleme var mı diye baktım 1 virüs çıktı temizledim ve şimdi yeniden baslatacagim. Her şeyi kontrol ettim ama hiçbir sorun yok gibi. Sizce neden olmuş olabilir?

Ekran kartı sürücüsünü sil-yükle yapın.

Bellek doluyor da olabilir.
Bellek benim de aklıma geldi ancak yüzde 40 Lara çıkıyor en fazla. Ekran kartı sürücüsünü sil yukleyi denerim. Ancak format pek mümkün değil çünkü bir sürü fotograf ve dosyam var. Aktaracak herhangi bir şeyde yok.

Şu anda Windows Update ile gelen güncellemeleri yapıyor. Birkaç şeyi daha kontrol edip yeniden baslatacagim.

Merhaba arkadaşlar. 2 saat önce bilgisayardan Discord hesaplarıma bakıyordum. Bir hesaba girerken aniden ekran gitti geldi sonra beyazlı şeyler çıkmaya başladı. Sonra kapatıp 2 saat bekledim. Açtıktan sonra Windows şifre ekranı geldi ve hiçbir sorunu yoktu. Tam sevinirken Google ve Discord'u açtım ancak yine ekran gitti. Sonrasında kapatıp açtım ve yine hiçbir şey yoktu acilen virüs taraması yaptım ve güncelleme var mı diye baktım 1 virüs çıktı temizledim ve şimdi yeniden baslatacagim. Her şeyi kontrol ettim ama hiçbir sorun yok gibi. Sizce neden olmuş olabilir?
Hocam temiz kurulum yapın.

Bu arada ekran ilk gittiğinde aynen böyle olmuştu.

Dosya Ekleri

• IMG_20230811_114848.jpg
    IMG_20230811_114848.jpg
    505,2 KB · Görüntüleme: 24
Hocam temiz kurulum yapın.
Hocam yakın zamanda format atacaktım. Ailem fotoğraflar kaybolur falan diye attirmadi. Malum babam da katı bir insan olunca herhangi bir şey de aldırmıyor. USB alıp da aktaramadim.

Ekran kartının kendisinde sıkıntı var.
Hocam eskiden bunun benzeri olmuştu. Ekran kartı yanmıştı ama o sefer direkt Windows şifre ekranında gidiyordu. Bunda ise herhangi bir sorun yok Windows şifre ekranında.

Sorun RAM de gibi RAMleri çıkarın temizleyip yerini değiştirin.
Tamam hocam bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra düzelmezse açıp denerim.

Hocam yakın zamanda format atacaktım. Ailem fotoğraflar kaybolur falan diye attirmadi. Malum babam da katı bir insan olunca herhangi bir şey de aldırmıyor. USB alıp da aktaramadim.

Hocam eskiden bunun benzeri olmuştu. Ekran kartı yanmıştı ama o sefer direkt Windows şifre ekranında gidiyordu. Bunda ise herhangi bir sorun yok Windows şifre ekranında.
Donanımsal sorun, fotoğrafları USB bellek aşıp yedekleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı