Bilgisayar ekran kartını görmüyor

beGi

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
HD5970 ekran kartı aldım. Tüm bağlantılarını yaptım fan dönüyor, çipin üstünde yeşil bir ışık yanıyor ama bir türlü bilgisayar ekran kartını görmedi. Ne yapabilirim?

İşletim sistemim Windows 8 Pro 64 bit.
Ekran kartı GigaByte HD5970.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görmedi derken nasıl görmedi. Aygıt yöneticisinden ekran kartına bakın adı modeli falan yazar ama büyük ihtimalle ünlem işareti vardır. O yüzden sürücüsünü kurun ve bilgisayarı yeniden başlatın büyük ihtimalle sorun çözülecektir. Sürücüyü de kartla birlikte gelen cd den kurmayın internet sitesinden en son sürümü indirip kurun. Mümkünse betayı kurmanız daha iyi olur.

Aygıt yöneticisinde gözükmüyor ne yazık ki. Sürücü kurmayı denediğimde ise yüklenecek aygıt bulunamadı diye hata veriyor. Farklı PCI yuvaları da denedim.

Aygıt yöneticisinde gözükmüyorsa korkarımki ekrankartınızda arıza var :S Umarım yanılıyorumdur. Birde biosa bakın. Eğer orada gözüküyorsa sorununuz daha bilgili bir kişi tarafından çözüme kavuşturulabilir. Fakat bu gibi durumlarda kasayı görmeden müdahale etmem mümkün değil. Ama görmeden müdahale edebilicek insan vardır forumda. Biraz bekleyin. Mutlaka derdinize çare bulurlar.

Biosdan nasıl bakabilirim ?

- - - Güncellendi - - -

Yardım edebilecek kimse yok mu?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı