Bilgisayar Ekran Kartını Okumuyor

argub

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,pc topladım ekran kartı almadım hala radeon hd 4650 kullanıyorum ilk topladığım sıkıntı yoktu sağlam çalışıyordu tatilden geldiğimde vga kablosunu ekran kartına bağladığımda pcye ekran gelmiyor ama baktığımda ise fanlar dönüyor elektrik gittiği belli.Şuanda onboard kullanıyorum acaba ekran kartında bi sorunmu var ? Durduk yere olması çok ilginç.
Teşekkürler.

Zaten ekran kartında sıkıntı olsaydı fanları falan vs dönmezdi veya ekran kartın bağlıyken ekran kartına bağlıyken bilgisayara görüntü geliyorsa. Sıkıntı yoktur büyük bir ihtimalle

Yok hayır ekran kartı fanları dönüyor evet ama vga kablosunu ekran kartına taktığımda görüntü gelmiyor ekrana anakartın vga girişine takınca geliyor ekran yani onboard kullanıyorum şuanda.acaba devre dışımı bırakıcam onboardı yada nasıl bırakıcam?

Ekran kartınızda var ise harici güç bağlantılarını kontrol ediniz. Eğer yok ise BIOS arayüzünden ekran kartı ile ilgili ayarlamaları yapınız.

Olmuyor bios ayarlarına gittim bakındım tüm ayarlar yapılı.fakat yine sonuç yok.Başka bir çözüm yokmu?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı