godmode1
Decapat
Çekirdek hızını düşürdüm sorunu tekrar yaşamadım şimdilik. Sorun yazılımdan kaynaklı.Eğer Windows sürücülerinde sıkıntı varsa usb ye linux kurup denermisin belki sorun sürücülerdedir
Çekirdek hızını düşürdüm sorunu tekrar yaşamadım şimdilik. Sorun yazılımdan kaynaklı.Eğer Windows sürücülerinde sıkıntı varsa usb ye linux kurup denermisin belki sorun sürücülerdedir
dostum sorunu çözdünmü ?Yazılımı bir sürüm eski yazılıma çevirdim. İki bölüm dizi izledim ve şimdilik sorun yaşamadım. Eğer tekrarlarsa ne yapacağımı bilmiyorum. Windows 7 ye geçmek istemiyorum ve daha önce hiç sistem kurmadım. Bu şekilde yeni yazılım beklemek istemiyorum. Tam bir muamma ve canımı çok sıkıyor. Tekrar olmaması dileği ile beklemedeyim.
Kartım altmış dereceye gelinceye kadar fanlarını çalıştırmıyor. Altmış dereceyi aşınca altmış dört dereceyi aşmıyor. Isınma ile bir alakası yok diye tahmin ediyorum.
Aynı sorun :/ 15.56
Bios update yaptım sorun devam ediyor.
Güç seçeneklerinden fast boot'u kapatırsan sorun düzelir tarzında bir şey okudum attığım linkte. Kapattım fakat yine aynı ekranı aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.