Bilgisayar ekranı anlık olarak gidip geliyor

Kofte14

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
M2 SSD samsung
Ekran kartı
Rx6600
Anakart
H410m h v3
İşlemci
İ3 10100f
Bilgisayarımda oyun oynuyordum, kasmaya başladı. Yeniden başlattım 10 dk sonra ekran gitti. AC kapa yapıyorum ekran grliyor 2 3 sn duruyor sonra AC kapa yapıp komple gidiyor. Ekran kartını sök tak yaptım. Ne yanık kokudu var ne başka bir şey. Sizce sorun ne olabilir? Nasıl cozebilirim?

Valla ben de bu konunun takipcisiyim. Bilgisayarı aldığım günden beri ekran saniyelik gidip geliyor. Ekran bozuk desen değil, HTML kablosu bozuk desen değil. Windows 11 işletim sisteminden şüpheleniyorum bence işletim sistemi tümüyle bozuk.
Çünkü bunu yapabilecek ihtimaller yok.
Yoksa SSD'mi bozuk? binlerce ihtimal.

Vallahi ben de bu konunun takipcisiyim. Bilgisayarı aldığım günden beri ekran saniyelik gidip geliyor. Ekran bozuk desen değil, HTML kablosu bozuk desen değil. Windows 11 işletim sisteminden şüpheleniyorum bence işletim sistemi tümüyle bozuk.
Çünkü bunu yapabilecek ihtimaller yok.
Yoksa SSD'mi bozuk? Binlerce ihtimal.

Windows 10 dön öyle bir dene. Windows 11 1 ay kullandım. Koşa koşa canım Windows 10'um sen neredeydin dedim. Seni yaradana kurban dedim.:D :D :D

Bilgisayarımda oyun oynuyordum, kasmaya başladı. Yeniden başlattım 10 dk sonra ekran gitti. AC kapa yapıyorum ekran grliyor 2 3 sn duruyor sonra AC kapa yapıp komple gidiyor. Ekran kartını sök tak yaptım. Ne yanık kokudu var ne başka bir şey. Sizce sorun ne olabilir? Nasıl cozebilirim?

10100F güzel işlemci. 10 bin serisinden favorim hep 10700F olmuştur. Sistemin güzel öyle devede kulak darboğaz falan ufak tefek sorun çıkaran bir sistem gibi durmuyor.

SSD'yi kontrol et vermesi gereken hızları verebiliyor mu diye.

Benim monitörümde de buna benzer bir sorun var. Bilgisayarın ekranı geldiği anda klavye ve farede bütün tuşlara abanıyorum sonra düzeliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı