Ebubekir Aydın
Hectopat
Bugün eve geldiğimde bilgisayarı normal bir şekilde açmaya çalıştım ama görüntü gelmedi ve ekranda no signal yazısı vardı. Bilgisayarın neredeyse bütün parçaları tak çıkar yaptıktan sonra da açılmadı. En sonunda biraz telefona baktıktan sonra açmayı denedim ve açıldı çok sevindim. Sonra video izlerken anında görüntü döndü ve hoparlörden çok kötü bir ses geldi. Bilgisayari yeniden açmaya çalıştığımda yine calışmadı. Yine bekledim. Daha dün güncellediğim Afterburner'ı silmek aklıma geldi. Bilgisayari yeniden açtığımda bu sefer öncekinden daha kısa sürede yine dondu. Yine bekledim ve son iki açışınızda daha Windows yüklemesi sırasında donmaya başladı ve bende foruma sormaya karar verdim. Bence sorun yazılımda değil parçalarda mi acaba başka yaşayan var mı?
Güvenli modda açıp tarat diyeceksiniz ama dediğim gibi daha bilgisayar açılırken donuyor ve sadece ekran değil galiba PC'de bir sorun var.
Güvenli modda açıp tarat diyeceksiniz ama dediğim gibi daha bilgisayar açılırken donuyor ve sadece ekran değil galiba PC'de bir sorun var.