Bilgisayar ekranı kapanıyor ardından klavye ve mouse ışıkları da kapanıyor

The Exorcist

Hectopat
Yer
shurima
Daha fazla  
Meslek
Dolandırıcı
Arkadaşlar, bunu hızlı yazıyorum çünkü kapanabilir, bilgisayarımın ekranı kararıyor, klavyem ve Mouse'um Razer, bu yüzden onların ışıkları da bozuluyor. (Razer snypase dolayısıyla). Niçin oluyor bu? Ekran kartım: GTX 1070 Ti. Bu arada, OCCT'de Power teste başladığım an ekran gidiyor. Bence sorun PSU'da, sizce?

Arkadaşlar, bunu hızlı yazıyorum çünkü kapanabilir, bilgisayarımın ekranı kararıyor, klavyem ve Mouse'um Razer, bu yüzden onların ışıkları da bozuluyor. (Razer snypase dolayısıyla). Niçin oluyor bu? Ekran kartım: GTX 1070 Ti. Bu arada, OCCT'de Power teste başladığım an ekran gidiyor. Bence sorun PSU'da, sizce?
Evet PSU olabilir ancak PSU reset atardı muhtemelen. Önce başka PSU ile test ettirin.

Evet PSU olabilir ancak PSU reset atardı muhtemelen. Önce başka PSU ile test ettirin.

Maalesef başka PSU yok. Ama ekran kartını 10 dakika teste soktum. Bir problem olmadı. Maksimum 75 derece olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.

Bu arada. OCCT testinden sonra kendi kendini yeniden başlatmıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı