Çözüldü Bilgisayar ekranı kararıyor ve fanları hızlanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

crimlex

Hectopat
Sorunum ilk defa dün, Bannerlord oynarken başladı. Bir arkadaşın daha yaşadığını gördüm, bir de Battlefield 5 indirip denedim. Yine aynı. Ardından OCCT'de test modunu Power'a alarak yaptım. Yine kapandı. Driver'lar güncel. Çıldıracağım sabahtan beri bununla uğraşıyorum. Sistemim:
Ryzen 5 3600.
B450 TUF Pro-Gaming.
ROG STRIX 2060 A6G.
G.Skill Trident Z 8 GB 3200MHz.
Seagate 1TB Barracuda.
Cooler Master MWE 650W.
MB511.

Çözüm
Kardeşim sistemimiz birebir aynı ekran kartı Driver'ini sil baştan yükle benim öyle düzeldi.
Sorunum aynen böyleydi düzeldi sanırım. 5dk'lık OCCT testi içerisinde kapanma olmadı. Bir önceki driver'ı yükleyerek düzeldi. Oyunlarda da deneyip bilgilendireceğim.

Sorunum aynen böyleydi düzeldi sanırım. 5Dk'lık OCCT testi içerisinde kapanma olmadı. Bir önceki Driver'ı yükleğerek düzeldi. Oyunlarda da deneyip bilgilendireceğim.

Video benim zaten kanser olmuştum kimse de yardımcı olamadı ta ki bir arkadaş Driver'i sil yükle manuel diyene kadar düzelttim ben tamamen yazılımsal bir lanet olay garantiyle zaman kaybetme umarım düzelir kardeşim çok iyi anlıyorum seni.

İfadeler: YaX
20,30 dakika teste gerek yok 10 dakika kadar yeterlidir.Power testi yapın.
200 saniye sonra aynısı oldu. Mouse ışığı yanıyordu. Debug LED kısmı da sanırım TUF GAMING yazılı kısım. Bu kısım da renk döngüsü şeklinde yanıyordu. Klasik her zaman çalıştığı gibi yani.
Format atmayı düşünüyorum yapmalı mıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…