Bilgisayar ekranı kare kare oldu

yilmaz787

Hectopat
Arkadaşlar bugün bilgisayarımı açtım masaüstü geldikten birkaç saniye sonra ekran bu şekilde oldu. Kasadaki tuştan yeniden başlattım düzeldi ama aklıma takıldı bu durum. Sizce ciddiye alınır mı?

Ekran Kartı: MSI RX 570 Armor O8G

Dosya Ekleri

• IMG_20210502_233020.jpg
    IMG_20210502_233020.jpg
    394,3 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde bu hata ekran kartı kaynaklı oluyor ama farklı bir sebebi de olabilir. Arkadaşımın daha önce farklı bir parça sebebiyle olmuştu, hangi parça olduğunu hatırlamıyorum şuan.
Ekran kartını söküp varsa anakart'ın onboard girişinden görüntü verip deneyebilirsin.

Ekran kartı kaynaklı bir sorun.
Ekran kartı ölüyor.
Ekran kartı kaynaklı mekanik center olsun.
Genelde bu hata ekran kartı kaynaklı oluyor ama farklı bir sebebi de olabilir. Arkadaşımın daha önce farklı bir parça sebebiyle olmuştu, hangi parça olduğunu hatırlamıyorum şuan.
Ekran kartını söküp varsa anakart'ın onboard girişinden görüntü verip deneyebilirsin.

Ölüyor mu bilmiyorum ama az Watt vermiştim buna benzer karıncalanmalar olmuştu. Ayarlar ile oynamış mıydınız?
Hayır hiç oynamadım ayarlarla. PSU 500 watt. Şu an ekran kartı mı öldü diye açtım Pubg oynuyorum bir sıkıntı yok. Ekran kartı 5 aylık bu arada bu kadar çabuk bozulabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı