MSI GTX 760 Oyun Oynarken Ekran Kare Kare Oldu

gLo1NN

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce oyun oynarken ekran kare kare oldu, dondu ve reset atmak zorunda kaldım. İşletim sistemim Win 10 Home, ekran kartı drıverı güncelledim sıkıntı devam etti, format attım sıkıntım yine devam etti. Ekran kartının drıverını kurmazsam ya da bilgisayarım>yönet>görüntü bağlaştırıcı'dan devre dışı bırakırsam hiçbir sıkıntım yok. Yardımcı olursanız sevinirim, ekran görüntüleri bunlar.

DSC_0022.jpg
DSC_0023.jpg
DSC_0024.jpg

Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce oyun oynarken ekran kare kare oldu, dondu ve reset atmak zorunda kaldım. İşletim sistemim Win 10 Home, ekran kartı drıverı güncelledim sıkıntı devam etti, format attım sıkıntım yine devam etti. Ekran kartının drıverını kurmazsam ya da bilgisayarım>yönet>görüntü bağlaştırıcı'dan devre dışı bırakırsam hiçbir sıkıntım yok. Yardımcı olursanız sevinirim, ekran görüntüleri bunlar.

Eki Görüntüle 381049Eki Görüntüle 381050Eki Görüntüle 381051
Dostum o kart yerine 2.el gtx 950 alabilirsin ben onu almayı düşünüyorum piyasası 500 450 arası bir şey.Ve 950 760 dan iyi bir kart mesala mimarisi daha yeni 760 ile arasında sadece 2-3 fps fark var öneririm.

Eki Görüntüle 381049Eki Görüntüle 381050Eki Görüntüle 381051
Kart veda ediyor sana. El sallıyor, helallik istiyor. Benden bu kadar diyor. İşin şakası bir yana yarım yamalak olacak bir işe para dökene kadar bu aralar uygun al bi gtx 1060 6gb uç :)

Cevaplarınız,İçin Teşekkür ederim ama şuan imkanım yok yeni bir kart almaya o yüzden kurtarabilir miyim diye kara kara düşünüyorum.

Cevaplarınız,İçin Teşekkür ederim ama şuan imkanım yok yeni bir kart almaya o yüzden kurtarabilir miyim diye kara kara düşünüyorum.
Hocam dediğim gibi reballing ya da yeniden lehimleme işlemini bir araştırın. Kurtarmaya değecek bir kart çünkü.

Yeni almak zorunda kalırsanız da bulabilirseniz OEM RX460 2GB öneririm. 380 lira civarında fiyatı vardı stoklar tükenmediyse.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı