Çözüldü Bilgisayar ekranı sarardı

• Konuyu başlatan Mmm69
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 4.448
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mmm69

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarım açıktı mutfağa gitmiştim geldiğimde ekran sarıydı Windows'tan kaynaklı olduğunu düşündüm gece ışığı modu ile ilgili çözümlere baktım fakat işe yaramadı yeniden başlattığımda çıkan ASUS yazısı falanda sararmıştı buna nasıl bir çözüm bulabilirim ya da ekran kartından mı kaynaklı bilen varsa yardım edebilir mi?

Dosya Ekleri

• 16734462996375508327348076567342.jpg
    16734462996375508327348076567342.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 235
Çözüm
Bilgisayarım açıktı mutfağa gitmiştim geldiğimde ekran sarıydı Windows'tan kaynaklı olduğunu düşündüm gece ışığı modu ile ilgili çözümlere baktım fakat işe yaramadı yeniden başlattığımda çıkan ASUS yazısı falanda sararmıştı buna nasıl bir çözüm bulabilirim ya da ekran kartından mı kaynaklı bilen varsa yardım edebilir mi?
Monitör bağlantıları ile alakalı olabilir veya dediğiniz gibi ekran kartıyla da alakalı olabilir. TV'ye bağlayıp deneyin bir de.
Monitör bağlantıları ile alakalı olabilir veya dediğiniz gibi ekran kartıyla da alakalı olabilir. TV'ye bağlayıp deneyin bir de.

Çözüm

Teşekkür ederim denedim gerçektende kablolarla alakalıymış çünkü monitör ekranında da bir problem yok şimdi yeni monitör alacağım tekrardan teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı