husok1d1 Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 49 Çözümler 1 2 Mart 2021 #1 2 monitör kullanıyorum. 2. ekranımın dahili hoparlörünü kullanıyordum. Geçtiğimiz hafta bir güncelleme geldi Windows üzerinden, bundan sonra bilgisayarım bu hoparlörü görmemeye başladı. Yardımcı olabilir misiniz?
2 monitör kullanıyorum. 2. ekranımın dahili hoparlörünü kullanıyordum. Geçtiğimiz hafta bir güncelleme geldi Windows üzerinden, bundan sonra bilgisayarım bu hoparlörü görmemeye başladı. Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm husok1d1 2 Mart 2021 Tamam, şu an AMD Radeon Software programına güncelleme geldi (21.2.3). Kurdum, yeniden başlattıktan sonra düzeldi. Yine de teşekkür ederim.
Tamam, şu an AMD Radeon Software programına güncelleme geldi (21.2.3). Kurdum, yeniden başlattıktan sonra düzeldi. Yine de teşekkür ederim.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #2 Hocam Ses Düzeyi Karıştırıcısını açıp oradan hoparlör simgesinin altındaki hoparlör ismine tıklayıp fotoğrafını atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Hocam Ses Düzeyi Karıştırıcısını açıp oradan hoparlör simgesinin altındaki hoparlör ismine tıklayıp fotoğrafını atabilir misiniz?
KS KS husok1d1 Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 49 Çözümler 1 2 Mart 2021 #3 Tamam, şu an AMD Radeon Software programına güncelleme geldi (21.2.3). Kurdum, yeniden başlattıktan sonra düzeldi. Yine de teşekkür ederim. Artı 0 Eksi Çözüm
Tamam, şu an AMD Radeon Software programına güncelleme geldi (21.2.3). Kurdum, yeniden başlattıktan sonra düzeldi. Yine de teşekkür ederim.