ivandrag0 Decapat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 102 Yer Maslak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar eve geldim ve PC ekranı böyle oldu sorun nedendir? Bir el atarsanız sevinirim. Böyle farklı farklı oluyor bu. Dosya Ekleri Screenshot_2022-10-25-22-27-08-35.jpg 37,5 KB · Görüntüleme: 57
Arkadaşlar eve geldim ve PC ekranı böyle oldu sorun nedendir? Bir el atarsanız sevinirim. Böyle farklı farklı oluyor bu.
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 25 Ekim 2022 #2 Kardeşiniz abiniz falan var mı? Sadece arka planda bozukluk var gibi görüyorum telefondan şakaya kurban gitmeyin? Artı 0 Eksi
Kardeşiniz abiniz falan var mı? Sadece arka planda bozukluk var gibi görüyorum telefondan şakaya kurban gitmeyin?
KS KS ivandrag0 Decapat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 102 Yer Maslak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ekim 2022 #3 Jon Sino dedi: Kardeşiniz abiniz falan var mı? Sadece arka planda bozukluk var gibi görüyorum telefondan şakaya kurban gitmeyin? Genişletmek için tıkla... Hocam kardeşim var ama böyle şeyler yapmayı bilmiyor restart atınca da aynı Artı 0 Eksi
Jon Sino dedi: Kardeşiniz abiniz falan var mı? Sadece arka planda bozukluk var gibi görüyorum telefondan şakaya kurban gitmeyin? Genişletmek için tıkla... Hocam kardeşim var ama böyle şeyler yapmayı bilmiyor restart atınca da aynı