Çözüldü Bilgisayar ekranında oluşan siyahlıklar

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hiqorr

Attopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Forumdaki ilk konumu açıyorum. Dün akşam saatlerinde bilgisayarıma Red Dead Redemption 2 adlı oyunu indirdim. Bunun sonrasında ekran kartı driver güncellememi yaptım ve oyuna giriş yaptım. Oyunu oynayıp çıktıktan sonra bilgisayarımda fotoğrafta da görüldüğü üzere siyahlıklar olmaya başladı. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Rica etsem.

Dosya Ekleri

• asdasfw.png
    asdasfw.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 146
Çözüm
Format mı attınız hocam?
Format atmadan konuyu çözdüm hocam. Bilgisayarı güvenli moda aldım. Sonrasında DDU programı aracılığıyla bilgisayardaki nvidia ekran kartı driverlarını sildim, bilgisayarı yeniden başlatıp driverları tekrar yükledim ve sorun ortadan kalktı. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. 😄
Format mı attınız hocam?
Format atmadan konuyu çözdüm hocam. Bilgisayarı güvenli moda aldım. Sonrasında DDU programı aracılığıyla bilgisayardaki nvidia ekran kartı driverlarını sildim, bilgisayarı yeniden başlatıp driverları tekrar yükledim ve sorun ortadan kalktı. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. 😄

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı