Bilgisayar ekranında pixeller kaydı

1pc

Kilopat
Geçen gece GTA 5 indiriyordum fazla ses çıkarmasın diye ekran kartı fanını %15'e alıp uyudum ve sabah uyandığımda fan hızını otomatiğe almayı unuttum. Akşama kadar oyun oynadım ve birden ekrandaki bazı pixeller kaymaya başladı. Bu hata LoL oynarken Facebook'ta gezerken YouTube'deyken kayboluyor ama başka oyunlarda ve masaüstünde sorun devam ediyor. (YouTube tam ekranda değilken sorun yok ama videoyu tam ekran yapınca yine sorun oluyor) bu arada driveri silip yükledim driver yükle değilken sorun yoktu. Yükleyince yine sorun devam etti ve bu hata SS alınca da gözüküyor. Ssleri aşağıya bırakıyorum.
‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‎‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‎‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‎ ‏‏‏‏‏‏‏‏ Masaüstü ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‎‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‎‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‎ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‎‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‎‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‎ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‎‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‎‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‎ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‎‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‎‏‏ ‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‎ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‎‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‎‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‎ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‎‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‎‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏‏‏ ‎ FM2020'deki yazılar.

1621960243964.png

1621960359063.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı