Bilgisayar ekranında rastgele anlarda görüntü bozuluyor

• Konuyu başlatan TTfT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 60

TTfT

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarı açıyorum rasgele takılırken bir anda ekran tamamı ile bozuluyor. Tıkladığım şey bir anda büyüyor renkler karışıyor. Bazen ekran simsiyah oluyor ama Windows tuşuna basınca Başlat menüsü açılıyor. Ses tıklama her şey çalışıyor. ESET antivirüs ile tarattım problem bulamadı. Cmd'den eksik veya bozuk dosyaları doğrulattım. Ama hala sorun devam ediyor.

Eğer virüs yoksa ekran kartına veda etsen iyi olur çünkü durum pek iyi gözükmüyor. Bozulma şeklinin fotoğrafını çekersen daha kesin konuşabiliriz. Görüntü kablosunun yerine düzgün oturduğundan da emin ol. Son olarak bilgisayarı güvenli moda al ve aynı sorunun olup olmadığını dene.

En iyi ihtimal ile Kablo veya monitör/ekran kartı girişi bozulmuş olabilir. Farklı bir portta farklı bir kabloyla deneme şansın var mı?

Eset bulmadı virüs. Bilgisayar arkadaşın ondan SS yada fotoğraf atamıyorum az önce sinirden pcyi kapadı daha da bu akşam açmayacakmış ama yayından gördüğüm kadarı ile şöyle. Başlat menüsü görünüyor lakin ne masaüstü ne de görev çubuğunun boş yerleri.

En iyi ihtimal ile Kablo veya monitör/ekran kartı girişi bozulmuş olabilir. Farklı bir portta farklı bir kabloyla deneme şansın var mı?
Kablonun yarısı monitöre tam girmemiş, tam taktım lakin hala sorun devam ediyor.

Dosya Ekleri

• mesşa.png
    179,5 KB · Görüntüleme: 2

Portu ve kabloyu değiştirme şansınız varmı?

Birde nasıl tasvir edeceğimi bilmediğim ikinci problem var. Tüm ekran renkleri bozuluyor ve tamamen karışıyor. Bildirimler birden tam ekran oluyor herhangi küçük simge büyüyor.

Portu ve kabloyu değiştirme şansınız varmı?
Hocam maalesef yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…