Bilgisayar Ekranını Televizyona Yansıtma

retrower

Megapat
Merhabalar, hem bilgisayar ekranını hem de televizyon ekranını kullanmak istiyorum, aynı zamanda sesler hem bilgisayar kulaklığından hem de televizyonun hoparlöründen gelmesi lazım. Bunu nasıl yapabilirim? Kasamın arkasında yalnızca bir HDMI girişi var orada da:

v2-77316-3_large.jpg

Bu takılı(HDMI to VGA çevirici). Bu şekilde bilgisayarımın ekranını bağlıyorum kasaya. Dolayısıyla hem PC ekranı hem televizyon ekranı için iki HDMI çıkışım yok, ancak:

62305791-6147487076.jpg

Şu tarz bir HDMI çıkışını hem HDMI hem VGA'ya çeviren alsam, seslerle birlikte görüntüyü de iki tarafada yansıtabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI girişi ile ses ve görüntüyü TV'ye yansıtmanız mümkün. Bunun için o tarz aparatları kullanabilirsiniz deneyimlerime göre küçük bir gecikme olabiliyor ki bu pek bir sorun değil zaten televizyonların kendi gecikme değeride fazla. Fakat sesi hem TV'den alıp hemde kulaklığa yansıtabilir misiniz onu bilmiyorum.

HDMI girişi ile ses ve görüntüyü TV'ye yansıtmanız mümkün. Bunun için o tarz aparatları kullanabilirsiniz deneyimlerime göre küçük bir gecikme olabiliyor ki bu pek bir sorun değil zaten televizyonların kendi gecikme değeride fazla. Fakat sesi hem TV'den alıp hemde kulaklığa yansıtabilir misiniz onu bilmiyorum.

Her ikisinde de yansıtmam lazım, aynı zamanda ses de aslında hem kulaklıktan hem tv den alınırsa harika olur. Bugün vatanda bir danışacağım, yardımcı olabileceklerini söylediler. Buraya da gelişmeleri yazayım, belki diğer arkadaşlara yardımı dokunur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı