retrower
Megapat
Merhabalar, hem bilgisayar ekranını hem de televizyon ekranını kullanmak istiyorum, aynı zamanda sesler hem bilgisayar kulaklığından hem de televizyonun hoparlöründen gelmesi lazım. Bunu nasıl yapabilirim? Kasamın arkasında yalnızca bir HDMI girişi var orada da:

Bu takılı(HDMI to VGA çevirici). Bu şekilde bilgisayarımın ekranını bağlıyorum kasaya. Dolayısıyla hem PC ekranı hem televizyon ekranı için iki HDMI çıkışım yok, ancak:

Şu tarz bir HDMI çıkışını hem HDMI hem VGA'ya çeviren alsam, seslerle birlikte görüntüyü de iki tarafada yansıtabilir miyim?

www.nanokatalog.com

www.nanokatalog.com

Bu takılı(HDMI to VGA çevirici). Bu şekilde bilgisayarımın ekranını bağlıyorum kasaya. Dolayısıyla hem PC ekranı hem televizyon ekranı için iki HDMI çıkışım yok, ancak:

Şu tarz bir HDMI çıkışını hem HDMI hem VGA'ya çeviren alsam, seslerle birlikte görüntüyü de iki tarafada yansıtabilir miyim?

Digitus DA-70858 video kablo adaptörü 0,11 m USB C HDMI + VGA (D-Sub) Siyah Adaptör DA-70858 - Nanokatalog
Adaptör DA-70858 Digitus video kablo ü 0,11 m USB C HDMI + VGA (D-Sub) Siyah incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!

Son düzenleyen: Moderatör: