zerdestt Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 23:10 #1 Bilgisayarı uzun zamandır acmamıstım actığımda ise bu şekil karıncalanma oldu. Ne yaptıysam düzelmedi. Sizce sebebi ne olabilir? Dosya Ekleri 17609909776605648592993840073530.jpg 168,1 KB · Görüntüleme: 16
Bilgisayarı uzun zamandır acmamıstım actığımda ise bu şekil karıncalanma oldu. Ne yaptıysam düzelmedi. Sizce sebebi ne olabilir?
Çözüm zerdestt Pazartesi 23:24 Bu arada VGA kablosunu yeni aldım ondan dolayı olabilir mi bilmiyorum. Mikest dedi: Kabloyu çıkar tak ya da değiştirip dene. Genişletmek için tıkla... Denedim çıkarıp takıp bir şey değişmedi. Arkadaşlar sorunu çözdüm sorun VGA kablosundaymış gidip VGA kablosunu deigştirdim sorun düzeldi.
Bu arada VGA kablosunu yeni aldım ondan dolayı olabilir mi bilmiyorum. Mikest dedi: Kabloyu çıkar tak ya da değiştirip dene. Genişletmek için tıkla... Denedim çıkarıp takıp bir şey değişmedi. Arkadaşlar sorunu çözdüm sorun VGA kablosundaymış gidip VGA kablosunu deigştirdim sorun düzeldi.
A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 674 Çözümler 5 Pazartesi 23:22 #2 İçine toz gitmiş olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS zerdestt Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 23:23 #3 Anıl Sarı dedi: İçine toz gitmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır daha yeni temizledim. Artı 0 Eksi
Mikest Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 548 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 23:24 #4 zerdestt dedi: Bilgisayarı uzun zamandır acmamıstım actığımda ise bu şekil karıncalanma oldu. Ne yaptıysam düzelmedi. Sizce sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Kabloyu çıkar tak ya da değiştirip dene. Son düzenleyen: Moderatör: Salı 19:55 Artı 0 Eksi
zerdestt dedi: Bilgisayarı uzun zamandır acmamıstım actığımda ise bu şekil karıncalanma oldu. Ne yaptıysam düzelmedi. Sizce sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Kabloyu çıkar tak ya da değiştirip dene.
KS KS zerdestt Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 23:24 #5 Bu arada VGA kablosunu yeni aldım ondan dolayı olabilir mi bilmiyorum. Mikest dedi: Kabloyu çıkar tak ya da değiştirip dene. Genişletmek için tıkla... Denedim çıkarıp takıp bir şey değişmedi. Arkadaşlar sorunu çözdüm sorun VGA kablosundaymış gidip VGA kablosunu deigştirdim sorun düzeldi. Son düzenleme: Salı 19:54 Artı 0 Eksi Çözüm
Bu arada VGA kablosunu yeni aldım ondan dolayı olabilir mi bilmiyorum. Mikest dedi: Kabloyu çıkar tak ya da değiştirip dene. Genişletmek için tıkla... Denedim çıkarıp takıp bir şey değişmedi. Arkadaşlar sorunu çözdüm sorun VGA kablosundaymış gidip VGA kablosunu deigştirdim sorun düzeldi.