Ahmetiweii3 Picopat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 454 Çözümler 1 10 Mart 2025 #1 Merhaba, sistemi yeni aldım ve ilk defa bu sorunu yaşıyorum ne yapmalıyım? Sol üstte. Dosya Ekleri IMG_20250310_224214.jpg 180,6 KB · Görüntüleme: 44 Son düzenleme: 10 Mart 2025
Çözüm T T Triple Death 10 Mart 2025 Ahmetiweii3 dedi: Hayır ancak FPS arttırmak için şöyle bir şey denemiştim alakası olabilir sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu şekilde sorunu çözdüm hocam. Genişletmek için tıkla... Dedigim gibi ya monitörden ya da ekran kartından senin ki monitördenmiş.
Ahmetiweii3 dedi: Hayır ancak FPS arttırmak için şöyle bir şey denemiştim alakası olabilir sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu şekilde sorunu çözdüm hocam. Genişletmek için tıkla... Dedigim gibi ya monitörden ya da ekran kartından senin ki monitördenmiş.
KS KS Ahmetiweii3 Picopat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 454 Çözümler 1 10 Mart 2025 #11 Ahmetiweii3 dedi: Hayır ancak FPS arttırmak için şöyle bir şey denemiştim alakası olabilir sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu şekilde sorunu çözdüm hocam. Genişletmek için tıkla... Görüntü çevreyi kapattım düzeldi. Artı 0 Eksi
Ahmetiweii3 dedi: Hayır ancak FPS arttırmak için şöyle bir şey denemiştim alakası olabilir sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu şekilde sorunu çözdüm hocam. Genişletmek için tıkla... Görüntü çevreyi kapattım düzeldi.
T Triple Death Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 343 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #12 Ahmetiweii3 dedi: Hayır ancak FPS arttırmak için şöyle bir şey denemiştim alakası olabilir sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu şekilde sorunu çözdüm hocam. Genişletmek için tıkla... Dedigim gibi ya monitörden ya da ekran kartından senin ki monitördenmiş. Artı 0 Eksi Çözüm
Ahmetiweii3 dedi: Hayır ancak FPS arttırmak için şöyle bir şey denemiştim alakası olabilir sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu şekilde sorunu çözdüm hocam. Genişletmek için tıkla... Dedigim gibi ya monitörden ya da ekran kartından senin ki monitördenmiş.