Öncelikle selam. Bu sorunum tam olarak 2 veya 3 hafta öncesinde başladı. Şimdi ben bir APU sistem satın aldım Vatan Bilgisayar'dan. Her neyse işte bende eski tip bir VGA monitör mevcuttu işte çalışır falan diye monitör almadım. Neyse tabii HDMI ve DVI portu olduğunu görünce anakartta ve benim de monitör dediğim gibi VGA olduğu için çalışmayacağını anladım. Eski bilgisayarımdan eski ekran kartımı çıkarıp bu sistem taktım. Bu arada ekran kartı R7 240 2 GB bir ekran kartı. İşte neyse iyi güzel falan bir süre böyle kullandım sonra APU işlemcimin grafik kartına geçmek aklıma geldi. Neyse birkaç video izledim ekran kartını devre dışı bıraktım sonra işlemcinin GPU 0 ekran kartını kullandım. Radeon tm Graphics adında bir kart neyse Marvel's Spider-Man'e girdim inanılmaz derecede kasıyordu ve entegre grafik kartı kullanımı Görev Yöneticisi'nden baktım oyunda bile yüzde 0'da yani sürücüler falan hepsi güncel sizce soru neden dolayı olabilir dediğim gibi inanılmaz bir kasma söz konusuydu sizce ne yapmalıyım bir dönüştürücü kablo alıp mı denemeliyim ekran kartını çıkarıp yoksa daha kolay bir yönetimi var mı? Şimdiden vereceğiniz yanıtlar için teşekkür ederim biraz karışık yazdım kusura bakmayın iyi sosyaller dilerim.