Bilgisayar eskisinden daha yavaş açılıyor

AAAkopekAAA

Hectopat
Makaleler
1
1 yıl önce SX8200 Pro almıştım. Aldığım zaman bilgisayar 10 saniyede açılıyordu ama şimdi 20-22 saniyede filan açılıyor. Windows 10 20H2 sürümünü kullanıyorum ve SSD'nin ömrü %97 olarak gözüküyor. Bir kaç ay öncesine kadar 1909 sürümünü kullanıyordum, 20H2'ye geçince açılış hızı yavaşlamış olabilir mi?
Firmware update yaptım, başlangıçta az uygulama açılıyor, bilgisayarda virüs yok, SSD'de 180GB boş alan var. Sizce neden neredeyse 2 kat yavaşlamış olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de eskiden 3-5 saniyede açılıyordu. Şaka yapmıyorum. Ondan sonra 1803'den 20H2 geçince de yavaşladı, hem de ne alakaysa fazla program yükleyince oldu. Formattan sonra hızlanıyor ama üzerinden 2-3 sene geçince yavaşlıyor ne hikmetse. :D

1 yıl önce SX8200 PRO almıştım. Aldığım zaman bilgisayar 10 saniyede açılıyordu ama şimdi 20-22 saniyede falan açılıyor. Windows 10 20H2 sürümünü kullanıyorum ve SSD'nin ömrü %97 olarak gözüküyor. Birkaç ay öncesine kadar 1909 sürümünü kullanıyordum, 20H2'ye geçince açılış hızı yavaşlamış olabilir mi?
Firmware Update yaptım, başlangıçta az uygulama açılıyor, bilgisayarda virüs yok, SSD'de 180GB boş alan var. Sizce neden neredeyse 2 kat yavaşlamış olabilir?

Ben yavaşlamak yerine hızlandım eski sürüm yavaştı.
1 yıl önce SX8200 PRO almıştım. Aldığım zaman bilgisayar 10 saniyede açılıyordu ama şimdi 20-22 saniyede falan açılıyor. Windows 10 20H2 sürümünü kullanıyorum ve SSD'nin ömrü %97 olarak gözüküyor. Birkaç ay öncesine kadar 1909 sürümünü kullanıyordum, 20H2'ye geçince açılış hızı yavaşlamış olabilir mi?
Firmware Update yaptım, başlangıçta az uygulama açılıyor, bilgisayarda virüs yok, SSD'de 180GB boş alan var. Sizce neden neredeyse 2 kat yavaşlamış olabilir?

Bir de büyük güncellemelerden önce geri dönüş noktası oluştur bazı insanlarda mavi ekran sıkıntıları olmuş bende de olur diye yaptım ama sıkıntısız kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı