2016 model kartın sıfırını nerede buldunuz? Ne yaparken yük biniyor?MSI Aero NVIDIA 1070 Ti 8 GB modelini satın aldım. Sıfır bir şekilde 70-75 derecelerde %50-60 şekilde çalışıyor. İşlemcim ise %40-55 oranlarında çalışıyor. Ekran kartına çok yük biniyor, bu normal mi? Ne yapmam lazım?
hocam sadece oyun oynarken yük biniyor ekran kartı hediye geldi kutusundan ben çıkarttım2016 model kartın sıfırını nerede buldunuz? Ne yaparken yük biniyor?
Ekran kartı oyunda %100 çalışmıyorsa asıl o zaman düşünmek lazım. Sonuçtan bütün ekran kartına para veriyorsun. %100'ünü kullanman lazım.hocam sadece oyun oynarken yük biniyor ekran kartı hediye geldi kutusundan ben çıkarttım
Hocam sadece oyun oynarken yük biniyor ekran kartı hediye geldi kutusundan ben çıkarttım.
işlemciye hiç yük binmiyor amaEkran kartı oyunda %100 çalışmıyorsa asıl o zaman düşünmek lazım. Sonuçtan bütün ekran kartına para veriyorsun. %100'ünü kullanman lazım.
testlerini yapmadım daha vaktim olmadı yarın sabah yapıp tekrar bilgilendiririmOyun oynarken yüke girmesi normal kart OCCT veya FurMark testinde yüzde kaç fanda kaç dereceye ulaşıyor? Kart çok uzun sürede yattığı için thermal macun etkisini kaybetmiş olabilir. Extra olarak işlemci bilgisi oynanılan oyun ve ekran çözünürlüğü paylaşırsan sevinirim.
İşte ona anlam vermek lazım. Grafik yükü ağır bir oyunda denersen %100'e kadar çıkıyorsa sorun yok demektir.işlemciye hiç yük binmiyor ama
yarın birkaç hikayeli ve online oyunda denicemİşte ona anlam vermek lazım. Grafik yükü ağır bir oyunda denersen %100'e kadar çıkıyorsa sorun yok demektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.