Bu internet sürücüsüdür. Zip dosyasını açın ve oradaki klasörü masaüstüne atın. o klasörün içinde "setup" isimli bir .exe dosyası var onu açıp kurulumu yapın.
Hocam geç görmüşüm duzelttinizmi
Bilemem ama, aygıt yöneticisinde Ethernet driver ünlem çıkan sağ tıklatın özellikler deyin ayrıntılar basın aygıt açıklamasına tıklatın donanım kimlikleri yazacak ona basın herhangi birini buraya yazın.
Bu internet sürücüsüdür. ZIP dosyasını açın ve oradaki klasörü masaüstüne atın. O klasörün içinde "setup" isimli bir .exe dosyası var onu açıp kurulumu yapın.
Hocam geç görmüşüm duzelttinizmi.
Bilemem ama, aygıt yöneticisinde Ethernet driver ünlem çıkan sağ tıklatın özellikler deyin ayrıntılar basın aygıt açıklamasına tıklatın donanım kimlikleri yazacak ona basın herhangi birini buraya yazın.
Merhaba,
Çok benzer bir durumu yaşamıştım buraya ekliyorum umarım faydası olur.
Başlat - hizmetler, kırmızı ile işaretlediğim tüm alanları otomatik olarak başlatma ayarlayıp kontrol eder misiniz?
Merhaba,
Çok benzer bir durumu yaşamıştım buraya ekliyorum umarım faydası olur.
Başlat - hizmetler, kırmızı ile işaretlediğim tüm alanları otomatik olarak başlatma ayarlayıp kontrol eder misiniz?
Hocam vereceğim link telefonunuza veya tabletinize indrin.
Kablo ile telefonu bilgisayara bağlayın downloads adlı klasör girip u4etn3232us14cmp.exe çalıştırıp kurunuz