Bilgisayar Ethernet kablosunu algılamıyor

64 Bit hocam aygıt yöneticisi ağ bağdaştırıcılarından baktım ünlem işareti çıkıyor ama kablo bağlı değil diyor.

Güncel hocam.

Hocam geç görmüşüm duzelttinizmi
Bilemem ama, aygıt yöneticisinde Ethernet driver ünlem çıkan sağ tıklatın özellikler deyin ayrıntılar basın aygıt açıklamasına tıklatın donanım kimlikleri yazacak ona basın herhangi birini buraya yazın.

Bu internet sürücüsüdür. ZIP dosyasını açın ve oradaki klasörü masaüstüne atın. O klasörün içinde "setup" isimli bir .exe dosyası var onu açıp kurulumu yapın.

Masaüstünde internet olmadığı için flashtan atıp yaptım internet olmadan kurulabilir değil mi bayağıdır bekliyorum.

Dosya Ekleri

• hata.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 35
  • asda.png
    7 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba,
Çok benzer bir durumu yaşamıştım buraya ekliyorum umarım faydası olur.
Başlat - hizmetler, kırmızı ile işaretlediğim tüm alanları otomatik olarak başlatma ayarlayıp kontrol eder misiniz?

Bekliyorum geri dönüşünüzü.

Hocam vereceğim link telefonunuza veya tabletinize indrin.
Kablo ile telefonu bilgisayara bağlayın downloads adlı klasör girip u4etn3232us14cmp.exe çalıştırıp kurunuz link:https://download.lenovo.com/consumer/desktop/u4etn3232us14cmp.exe

Bu taktik işe yarayabilir öncelikle bunu deneyin olmazsa sunduğum seçeneği deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…