Bilgisayar Ethernet kablosunu algılamıyor

Yok hocam olmadı donanımsal olabilir mi dün internet gitmişti geri geldiğinde bilgisayarda internet gözükmüyordu.

Olabilir hocam Wi-Fi çalışıyor mu?

Hocam donanımsal bence olmaz olabilir dedim ama Windows 8.1 kurup sonra Windows 7 driverını kurup bütün sorunu çözebiliriz ama değmez Wi-Fi çalışıyorsa zaten Ethernet ihtiyaç olmaz.

Masaüstü hocam Ethernet kablosunu laptopa takıyorum sorun olmuyor.

Tamam ben son kez bir bakacağım.
Hocam Acer Türkiye indirmiştik hatırlarsanız onun içinde WİN10 onun içinde 64 adlı klasör var. Onu masaüstüne atın. Aygıt yöneticisi girin oradan güncelle deyip bu cihaz için bilgisayarımı tara deyin oradan masaüstüne 64 adlı klasörü çıkardık o dosyayı seçin yükle deyin.
Bu son yöntem bilginiz olsun.
Hocam bir de bu var denetim masasından gittiğim yolları izleyin devre dışı olan varsa etkinleştir yapın.
Masaüstü hocam Ethernet kablosunu laptopa takıyorum sorun olmuyor.

Düzeldi mi? Görmemişim?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    15,6 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Tamam ben son kez bir bakacağım.
Hocam Acer Türkiye indirmiştik hatırlarsanız onun içinde Windows 10 onun içinde 64 adlı klasör var. Onu masaüstüne atın. Aygıt yöneticisi girin oradan güncelle deyip bu cihaz için bilgisayarımı tara deyin oradan masaüstüne 64 adlı klasörü çıkardık o dosyayı seçin yükle deyin.
Bu son yöntem bilginiz olsun.
Hocam bir de bu var denetim masasından gittiğim yolları izleyin devre dışı olan varsa etkinleştir yapın.

Düzeldi mi? Görmemişim?

İlk dediğinizi yaptım hocam olmadı sonuç yine aynı çok sağ olun ilginiz için daha fazla da uğraşmayın bence Ethernet girişi yandı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı