Yaklaşık 1-2 gün önce modemden bir internet kesintisi yaşadım. İnternet geri geldiğinde bilgisayara gelmedi. Bende kablodan kaynaklı olacağını düşünüp kontrol ettiğimde bayağı deforme olduğunu gördüm ve değiştirdim. Ancak hala algılamıyor. Sorun giderici ise driveri güncellemem gerektiğini söylüyor. Ama driverlar güncel. Ayarlar >> ağ ve internet kısmına geldiğimde ise sol tarafta sırasıyla durum, çevirmeli, VPN, ve ara sunucu kısmı var Wi-Fi ve Ethernet kısmı yok. Ayrıca Denetim Masası >> ağ ve internet >> ağ bağlantıları kısmında "bu klasör boş" yazısı dışında bir şey yok.
Sorun çözümünü buldum. Kabloyu aldığım adam kablo sıralamasını yanlış yaptığı icin kablo interneti iletememiş. Geri verip durumu anlattım, sorun çözüldü.
Güncel demişsiniz yeni gördüm. Sürücüsünüde bulamadim zaten .
İnternet kesintisinden önce sorun yaşamadı iseniz tesadüfen birşey olmadı ise sorun modem kaynaklı olabilir. Evde başka bir laptop, bilgisayar var mı ethernet girişi olan?
Sorun çözümünü buldum. Kabloyu aldığım adam kablo sıralamasını yanlış yaptığı icin kablo interneti iletememiş. Geri verip durumu anlattım, sorun çözüldü.