Arkadaşlar selam daha öncede konu açmıştım PSU önerisi için, bilgisayarım bilgisayarcıda sorunsuz çalışıyor eve getirip taktığımda ekran kartı devreye girdiğinde kendini resetliyor. Delirmek üzereyim ne yapacağım, nasıl çözerim bu sorunu?
Ekran kartı devreye girdiğinde derken zaten bilgisayar açılır açılmaz ekran kartı da çalışır.Demek istediğiniz fanlar dönmeye başlayınca mı kendini resetliyor.
Salondaki prizden çektim üçlü ile yine kapandı. Yeni taşındım kimseyi tanımıyorum deneme şansım yok malesef. Fakat kafayı yiyeceğim. Bilgisayarcı sorun biosdan deyip bios güncellemesi yaptı. Fakat evde yine aynı durumla karşılaşıyorum.
Evet fanlar dönmeye başlayınca resetliyor. @Meraklı Kedi
Arkadaşlar selam daha öncede konu açmıştım PSU önerisi için, bilgisayarım bilgisayarcıda sorunsuz çalışıyor eve getirip taktığımda ekran kartı devreye girdiğinde kendini resetliyor. Delirmek üzereyim ne yapacağım, nasıl çözerim bu sorunu?
Bilgisayar kasasının durduğu yer çok eğimli veya yamuk bir yerde mi? Benim bilgisayarımda eğik bir yerde durduğu için kendi kendini resetliyordu, düz ve pürüssüz yere aldım sıkıntı çıkarmadı.
Kasadan gelen fişi prize takarken çıt diye bi ses gelip ufak ışıkta çıkıyor, ama monitörde öyle bir sorun yok.
Yere koyup tekrar deneyeyim, masanın üzerinde. @Birben
Kasadan gelen fişi prize takarken çıt diye bir ses gelip ufak ışıkta çıkıyor, ama monitörde öyle bir sorun yok.
Yere koyup tekrar deneyeyim, masanın üzerinde. @Birben
İşlemciniz üzerinizdeki fan takılı mı acaba benzer sorun bende de vardı.
Ve kasanın içinde her şey yerli yerinde mi? Bilgisayarcılar bazen unutabiliyorlar.