Bilgisayar Evde Reset Atıyor

BayKush

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam daha öncede konu açmıştım PSU önerisi için, bilgisayarım bilgisayarcıda sorunsuz çalışıyor eve getirip taktığımda ekran kartı devreye girdiğinde kendini resetliyor. Delirmek üzereyim ne yapacağım, nasıl çözerim bu sorunu?

Ekran kartı devreye girdiğinde derken zaten bilgisayar açılır açılmaz ekran kartı da çalışır.Demek istediğiniz fanlar dönmeye başlayınca mı kendini resetliyor.

Salondaki prizden çektim üçlü ile yine kapandı. Yeni taşındım kimseyi tanımıyorum deneme şansım yok malesef. Fakat kafayı yiyeceğim. Bilgisayarcı sorun biosdan deyip bios güncellemesi yaptı. Fakat evde yine aynı durumla karşılaşıyorum.
Evet fanlar dönmeye başlayınca resetliyor. @Meraklı Kedi

Arkadaşlar selam daha öncede konu açmıştım PSU önerisi için, bilgisayarım bilgisayarcıda sorunsuz çalışıyor eve getirip taktığımda ekran kartı devreye girdiğinde kendini resetliyor. Delirmek üzereyim ne yapacağım, nasıl çözerim bu sorunu?
Bilgisayar kasasının durduğu yer çok eğimli veya yamuk bir yerde mi? Benim bilgisayarımda eğik bir yerde durduğu için kendi kendini resetliyordu, düz ve pürüssüz yere aldım sıkıntı çıkarmadı.

Kasadan gelen fişi prize takarken çıt diye bi ses gelip ufak ışıkta çıkıyor, ama monitörde öyle bir sorun yok.
Yere koyup tekrar deneyeyim, masanın üzerinde. @Birben

İşlemciniz üzerinizdeki fan takılı mı acaba benzer sorun bende de vardı.
Ve kasanın içinde her şey yerli yerinde mi? Bilgisayarcılar bazen unutabiliyorlar.

Evet tüm fanlar çalışıyor. Her şey düzgün şekilde takılı.
Akım korumalı priz bu sorunu önler mi acaba?

Dosya Ekleri

• 1586184761853.png
    1586184761853.png
    8 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı