Çözüldü Bilgisayar fanı kırıldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KEROXEA

Kilopat
Makaleler
8
Yer
Paradis
Bilgisayar fanı kırıldı ve içindeki her şeyi biçti resmen. Max hızı ne kadar bakayım diye denerken çıkınca tüm parçalara çarptı, ekran kartı çalışmıyor görünürde hiçbir sıkıntı yok ama nedense bilgisayar çalışmıyor. Bir kere açabildim onda da mavi ekran verdi şu an yeniden başlattım normalde güncelleme yapmam otomatik güncellemeler kapalı ama güncelleme yapmaya başladı. Disklerden birine zarar verdiğini düşünüyorum sizce ne olabilir?

IMG_20240531_174832.jpg

IMG_20240531_174838.jpg

Çözüm
RAM'lerini çıkartıp yeniden tak yerinde oynama yapmıştır ondan performansın düşüktür.
Diske zarar verdiğini düşünmüyorum. Anakart, RAM, ekran kartı üzerinde elektronik devrelere verebilir.
RAM belleklerde sıkıntı yok hocam GPU kartını test ettim sağlam anakartta sıkıntı olabilir. Tekrar sistemi söküp toplayalım bakalım düzelir mi acaba.

Çok güldüm bu duruma kusura bakma.
Canın sağolsun hocam.

Hangi markanın ürünü bu? Söyle de uzak duralım.
GABBLE.

RAM belleklerde sıkıntı yok hocam GPU kartını test ettim sağlam anakartta sıkıntı olabilir. Tekrar sistemi söküp toplayalım bakalım düzelir mi acaba.

Canın sağolsun hocam.

GABBLE.
Dost Gabble diye marka mı olur? Düzgün markalar kullanın bence.Geçmiş olsun inşallah donanıma zararı olmamıştır.

RAM'lerini çıkartıp yeniden tak yerinde oynama yapmıştır ondan performansın düşüktür.
Şimdi tak çıkar yapınca düzeldi hocam teşekkür ediyorum.

Dost Gabble diye marka mı olur? Düzgün markalar kullanın bence.Geçmiş olsun inşallah donanıma zararı olmamıştır.
Donanım şu anlık sağlam görünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı