T Tyler2 Picopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 257 8 Ocak 2023 #1 Sanki bir yere sürtercesine ses geliyor bazen. Örneğin normal çalışıyor fan, bir anda tık tık diye bir ses gelmeye başlıyor. Herhangi bir darbe vb şey olmadı.
Sanki bir yere sürtercesine ses geliyor bazen. Örneğin normal çalışıyor fan, bir anda tık tık diye bir ses gelmeye başlıyor. Herhangi bir darbe vb şey olmadı.
KS KS T Tyler2 Picopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 257 8 Ocak 2023 #11 Ben yinede içini açıp bakmak istiyorum.Fan bir yere sürtüyormu diye. Artı 0 Eksi
thewindowsxp Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 551 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #12 Tyler2 dedi: Korkutuyorsunuz beni Ayrıca başka konu açamadağı için soruyorum. Termal macun değiştirme zamanı gelmişmi? Eki Görüntüle 1627270 Genişletmek için tıkla... Rahat 6 ayı var Tyler2 dedi: Ben yinede içini açıp bakmak istiyorum.Fan bir yere sürtüyormu diye. Genişletmek için tıkla... Bakın ama çok kurcalamayın internete lattopun modelini yazın ve açma viyosuna bakarak yapin Artı 0 Eksi
Tyler2 dedi: Korkutuyorsunuz beni Ayrıca başka konu açamadağı için soruyorum. Termal macun değiştirme zamanı gelmişmi? Eki Görüntüle 1627270 Genişletmek için tıkla... Rahat 6 ayı var Tyler2 dedi: Ben yinede içini açıp bakmak istiyorum.Fan bir yere sürtüyormu diye. Genişletmek için tıkla... Bakın ama çok kurcalamayın internete lattopun modelini yazın ve açma viyosuna bakarak yapin
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.120 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #13 Tyler2 dedi: Ben yine de içini açıp bakmak istiyorum. Fan bir yere sürtüyor mu diye. Genişletmek için tıkla... Fanı kontrol edin fazla tozdan dolayı da olabilir ve 90 derece tehlikeli bir değer termal macun yenilemenizi öneririm. Artı 0 Eksi
Tyler2 dedi: Ben yine de içini açıp bakmak istiyorum. Fan bir yere sürtüyor mu diye. Genişletmek için tıkla... Fanı kontrol edin fazla tozdan dolayı da olabilir ve 90 derece tehlikeli bir değer termal macun yenilemenizi öneririm.