oseofwar Megapat Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 160 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar, bilgisayarların fanlarını BIOS mu yönetiyor yoksa işletim sistemi Windows mu? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2019
Çözüm Asım Demir 3 Eylül 2019 Temel olarak BIOS yönetiyor. Windows üzerinden de kontrol edebilirsiniz fakat voltaj ve PWM kontrolü yine BIOS üzerinden gerçekleşiyor.
Temel olarak BIOS yönetiyor. Windows üzerinden de kontrol edebilirsiniz fakat voltaj ve PWM kontrolü yine BIOS üzerinden gerçekleşiyor.
KS KS oseofwar Megapat Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 160 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2019 #11 @260448 Windows'tan demedim ki, aynı sorun olursa diye güncellemeleri yapmaya çekiniyorum dedim. Yukarıda da Windows'tan kaynaklı olmadığını söylediler zaten. Kafam karışmıştı sadece. Artı 0 Eksi
@260448 Windows'tan demedim ki, aynı sorun olursa diye güncellemeleri yapmaya çekiniyorum dedim. Yukarıda da Windows'tan kaynaklı olmadığını söylediler zaten. Kafam karışmıştı sadece.