Bilgisayar fanının üstünde yatan kedi sorun oluşturur mu?

Bir şey olmaz benimki de yatıyor. Ben de 360mm soğutucuyu yukarıda kullanıyorum.

Kedin çok büyük değilse ve fanı tamamen kapatmıyorsa sıkıntı olmaz bence.

Güzel kardeşim sıcak hava çıkması gereken yerden çıkmazsa ne olur?

Kasaya hava girmeyeceği için değil, kasadan hava tahliye olamayacaktır demeniz gerekir o zaman. Ayrıca kasanın içi serin ki soğuk hava üflüyormuş fanlar. 3 fanlı kocaman soğutucu bir kedi yüzünden çok zarar görmez.

Daha kötü oluyor o zaman. Daha fazla toz kaplar her yeri.

Toz alır evet o zaman konu sahibi 2 ayda bir benim gibi toz filtresini temizleyecek 6 ayda bir de fanları söküp mendille silecek.

hocam kedim tüysüz 😂

Elimde 4 adet tozluk ve 2 adet fan var hepsini hamburger gibi birleştirsem işe yarar mı?
Bir yere kadar yarar da sen gene delikli bir şeyi 5 cm yükseltip kediye hem hava akışı, hem sistemin hava akışını koruyabilirsin daha güzel.

Bir şey olmaz benimki de yatıyor. Ben de 360mm soğutucuyu yukarıda kullanıyorum.

Sağ olun hocam içim rahat etti kediyi kaldırmaya korkuyordum.

@uğurcan88 hocam işlemciniz nedir? Bir de sıvı soğutmanız.

İşlemcim R5 5500 sıvı soğutucum MSI MAG CoreLiquid P360 sanırım daha iyi işlemci alır ilerdede takarım diyordum soğutucu geldiğinde fark ettimki adamakıllı işlemci fiyatları bilgisayarımı geçecek gibi.

Sağ olun hocam içim rahat etti kediyi kaldırmaya korkuyordum.

İşlemcim R5 5500 sıvı soğutucum MSI MAG CoreLiquid P360 sanırım daha iyi işlemci alır ilerdede takarım diyordum soğutucu geldiğinde fark ettimki adamakıllı işlemci fiyatları bilgisayarımı geçecek gibi.

Hocam onu ben üfleyerek de soğuturum. Siz sadece temizliğe özen gösterin yeter. İyi Sosyaller. Kedinize de serin serin yatmalar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı