gookhqn Femtopat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #1 İşlemci i3 2. nesil PSU'yu yeni almis olmama ragmen guc tusuna bastiktan sonra fanlar 1sn donuyor sonra duruyor. Baska PSU ile denedigimde calisiyor sorun ne olabilir?
PSU'yu yeni almis olmama ragmen guc tusuna bastiktan sonra fanlar 1sn donuyor sonra duruyor. Baska PSU ile denedigimde calisiyor sorun ne olabilir?
Ferhat D Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1.251 Çözümler 1 21 Şubat 2023 #2 gookhqn dedi: PSU'yu yeni almis olmama ragmen guc tusuna bastiktan sonra fanlar 1sn donuyor sonra duruyor. Baska PSU ile denedigimde calisiyor sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... PSU'nun sisteme yeterli geldiğine ve kabloları hatasız şekilde bağladığına emin misin? Artı 0 Eksi
gookhqn dedi: PSU'yu yeni almis olmama ragmen guc tusuna bastiktan sonra fanlar 1sn donuyor sonra duruyor. Baska PSU ile denedigimde calisiyor sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... PSU'nun sisteme yeterli geldiğine ve kabloları hatasız şekilde bağladığına emin misin?
pBalcı Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 875 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik teknikeri 21 Şubat 2023 #3 pinler tam oturuyor mu Artı 0 Eksi
KS KS gookhqn Femtopat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #4 Ferhat D dedi: PSU'nun sisteme yeterli geldiğine ve kabloları hatasız şekilde bağladığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Yani bence yetiyor cunku i3 2120 Radeon HD 6350 4x2 RAM Pegatron ipxhb 61 anakartım kablolarda hatasız evet. Ferhat D dedi: PSU'nun sisteme yeterli geldiğine ve kabloları hatasız şekilde bağladığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Yani bence yetiyor cunku i3 2120 Radeon HD 6350 4x2 RAM Pegatron ipxhb 61 anakartım kablolarda hatasız evet. pBalcı dedi: Pinler tam oturuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hangi pinler hocam kabloların hepsini eksiksiz taktığıma eminim. Artı 0 Eksi
Ferhat D dedi: PSU'nun sisteme yeterli geldiğine ve kabloları hatasız şekilde bağladığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Yani bence yetiyor cunku i3 2120 Radeon HD 6350 4x2 RAM Pegatron ipxhb 61 anakartım kablolarda hatasız evet. Ferhat D dedi: PSU'nun sisteme yeterli geldiğine ve kabloları hatasız şekilde bağladığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Yani bence yetiyor cunku i3 2120 Radeon HD 6350 4x2 RAM Pegatron ipxhb 61 anakartım kablolarda hatasız evet. pBalcı dedi: Pinler tam oturuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hangi pinler hocam kabloların hepsini eksiksiz taktığıma eminim.