Bilgisayar fanları anlık yüksek devire çıkıyor

mertcanbey06

Hectopat
Daha fazla  
Bugün sabah bilgisayarı açtım seri şekilde açıldı. Masaüstünde PC boşken birden bir güç girdi ve fanlar yüksek sesle çalışmaya başladı, kamyon egzoz sesi gibi bir ses aldı fan sesleri o kadar rahatsız ediciydi ki anlatamam. Daha sonra aradan 3-4 dk geçti sesleri kesti. Normal ses tonuna döndü, bunu neyden yapmış olabilir?

Not: Dün gece en son FIFA 20 oynadım sağlıklı şekilde kapattım sıkıntı yoktu. Bilgisayarı toplayalı 4 ay oldu yüksek ses varken işlemlere baktım PC'yi yoran herhangi bir işlem de yoktu.

Bilgisayar açılırken arka plan'da açılan birşey tam güç kullandırtmasına sorun etmiş olabilir ama siz yine'de biosunuzu güncellemeyi unutmayın.

BİOS Güncelledim bakalım tekrar yapacak mı göreceğim başka fikir yada bilgisi olan var mı ?
Tekrar merhaba arkadaşlar ;

BİOS Güncel olmasına rağmen yine bilgisayar ilk açtığımda yüksek fan sesi ve cama dokunduğumda titreme dalgalanma ile çalıştı yüksek voltaj giriyor diyoruz ama bu 5 dakika böyle düzenli çalışınca tekrar sesi kesiyor normal hale dönüyor sürümler vs güncel bilgisayar içi temiz ama bunu son 3 4 gündür neden yapıyor anlamış değilim bi yardımcı olabilirmisiniz ? @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı