morgannn
Centipat
Daha fazla
Aygıt Yöneticisi, Evrensel seri yolu denetleyicisi gözükecektir. Çok az solunda bir imleç var, ona tıkla ve büyüt. Orada USB portları var. Eğer yanında sarı ünlem olan varsa (fareyi taktığından emin ol) Sarı ünlem olana tıkla, kaldır de. Sonra PC'yi yeniden başlat. Gene olmazsa bu sefer Fare ve Diğer İşaret aygıtına bak. Bunları yaparken sorunlu olan faren takılı kalsın.Aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu diyerekten benim fareyi algılamıyor nasıl çözebilirim? Not mouse başka PC de çalıştı USB portu bozuk değil ve bilgisayarda başka bir mouse kullanabiliyorum.
Aygıt Yöneticisi, evrensel seri yolu denetleyicisi gözükecektir. Çok az solunda bir imleç var, ona tıkla ve büyüt. Orada USB portları var. Eğer yanında sarı ünlem olan varsa (fareyi taktığından emin ol) sarı ünlem olana tıkla, kaldır de. Sonra PC'yi yeniden başlat. Gene olmazsa bu sefer fare ve diğer işaret aygıtına bak. Bunları yaparken sorunlu olan faren takılı kalsın.
Hepsini denedim asla olmadı.
İşiniz formata kalmış o zaman hocam.Hepsini denedim asla olmadı.
başka yolu yokmurdur çalışıyordu çünkü cihaz fifada kol bağlamak için çıkarttım sonra geri taktım gittiİşiniz formata kalmış o zaman hocam.
Çok fazla dene, belki arıza çıkmıştır. Ayrıca farenin modelini söyler misin?başka yolu yokmurdur çalışıyordu çünkü cihaz fifada kol bağlamak için çıkarttım sonra geri taktım gitti
Çok fazla dene, belki arıza çıkmıştır. Ayrıca farenin modelini söyler misin?
Hatalı olabilir, garantisi var mı?Razer, cobra.
Hatalı olabilir, garantisi var mı?
Hatalı olabilir, garantisi var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.