Bilgisayar fareyi klavye olarak algılıyor

ZIbabuvj

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bugün uyandıgımda fark ettim. Aygıtlarda farem klavye olarak gözüküyor. Bu nedenle hareket ettiremıyorum. Sızce ne yapmam lazım?

Arkadaşlar merhaba bugün uyandıgımda fark ettim. Aygıtlarda farem klavye olarak gözüküyor. Bu nedenle hareket ettiremıyorum. Sızce ne yapmam lazım?
Bilmem, bize sisteminine ne olduğunu söylemediğin için en fazla küsmüş olabilirler diyebiliriz.

Sistemle ne alakası var sürücü sorunu muhtemelen.
Hayalgücüne üzülmek isteyebilirsin:
Masaüstü ise sök tak klavyeyi ve fareyi yapabilir.
Dizüstü ise sadece fareyi sökebilir.

Bir sabah kalktığında sistem bir güncelleme v.b bir durum yaşadı mı, kapalıydı da açtı mı, nedir, hiçbir şey bilmeden sürücüye bağlaman ne kadar yaratıcı.

Hayalgücüne üzülmek isteyebilirsin:
Masaüstü ise sök tak klavyeyi ve fareyi yapabilir.
Dizüstü ise sadece fareyi sökebilir.

Bir sabah kalktığında sistem bir güncelleme v.b bir durum yaşadı mı, kapalıydı da açtı mı, nedir, hiçbir şey bilmeden sürücüye bağlaman ne kadar yaratıcı.
Katılmıyorum.

Marka model de verirsen faydalı olabilir;
USB faren mi touchpad'in mi? Misal klavye olarak algıladığında herhangi bir harfe basabiliyor musun yoksa Device Manager/Aygıt yöneticisinde mi klavye olarak görüyorsun? Aygıt yöneticisindeyse faren olması gereken Mouse/Fare olarak görünmemesi gerek fakat çift klavye olması gerek.

USB ise başka bilgisayarda çalışıyor mu fare veya elindeki dizüstünün başka usb'sinde bir problem var mı?

Bir ekranı sert kapatmış olabilirsin, bu da klavye/touchpad alanında bir sıkışmaya sebep olmuş olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı