Bilgisayar fiyatları 2 aya düşer mi?

Mireman

Hectopat
Daha fazla  
Selam, hazır kasa almak istiyorum. İstediğim kasada 5070 Ti var ve 80 bin TL'ye satıyorlar. Sizce beklemeli miyim? 2 ay daha bekleyebilirim çok aciliyeti yok. Fiyatlar düşer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka, fiyatlar düşmez büyük ihtimalle, hatta artma ihtimali daha yüksek. Döviz, vergiler, stok sıkıntısı derken ucuzlayacak bir durum yok. Eğer fiyat uygunsa ve alabiliyorsan al, yoksa sonra daha pahalıya almak zorunda kalabilirsin. Beklemek riski de yanında getirir, karar senin.

Selam, hazır kasa almak istiyorum. İstediğim kasada 5070 Ti var ve 80 bin TL'ye satıyorlar. Sizce beklemeli miyim? 2 ay daha bekleyebilirim çok aciliyeti yok. Fiyatlar düşer mi?

Düşmez tabii ki de canlı olarak fiyatlara hakimim her baktığımda artıyor. Anca okullar tatil falan olunca biraz düşer oda özel gün diye indirim yaparlar.

Şöyle bir öneriyle atayım fikrimi. 5070ti stok sorunu olan bir kart serisi değil ondan dolayı düşeceğini sanmıyorum ama TL'nin ne kadar değer kaybedeceği bilinmez TL olarak fiyatının artacağını tahmin ediyorum.

Alacaksan ve alabiliyorsan bekletme, hemen al.

Almak için tam zamanı sakın beklemeyin. Kamu bankaları Dolar artmasın diye eldeki dolarları satıyor ama eldeki para bir gün biter. Geçen okumuştum dolar rezervinin %80 civarı eritilmişti. Zam an meselesi gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı