Çözüldü Ocak ayında yatay geçiş olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bunediyo

Centipat
Daha fazla  
Endüstriyel ürün tasarımı okuyorum, 2 yıllık. Ocak ayında yatay geçiş ile başka bir okula geçmek istiyorum. Bölümden ve okuldan hiç memnun değilim. Ocak ayında yatay geçiş olur mu? Olursa duyurular ne zaman başlar, bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
AGNO ile aynı bölüm farklı üniversite yatay geçişleri olabilir, bölümden bölüme MYP ile Ek Madde 1 yatay geçişleri sene başında güz dönemi için olur sadece maalesef. Bahar döneminde kontenjan açılmaz.

Bazı tek tük okullar bir ihtimal açabiliyor, ama aşırı nadir olduğunu ve sadece kontenjan dolduramayan kötü bölümlerin açarsa açacağını belirteyim. Kısacası belirtmeye değmez.
AGNO ile aynı bölüm farklı üniversite yatay geçişleri olabilir, bölümden bölüme MYP ile Ek Madde 1 yatay geçişleri sene başında güz dönemi için olur sadece maalesef. Bahar döneminde kontenjan açılmaz.

Bazı tek tük okullar bir ihtimal açabiliyor, ama aşırı nadir olduğunu ve sadece kontenjan dolduramayan kötü bölümlerin açarsa açacağını belirteyim. Kısacası belirtmeye değmez.

Çözüm
AGNO ile aynı bölüm farklı üniversite yatay geçişleri olabilir, bölümden bölüme MYP ile ek madde 1 yatay geçişleri sene başında güz dönemi için olur sadece maalesef. Bahar döneminde kontenjan açılmaz.

Olur diyorlardi bana ama ya bölüm hiç istediğim gibi değil aile zaten oku diyor yeteneğim yetmiyor ne yapacağım bilmiyorum yurtda tekrar hazırlanıyim diyorum YKS'ye sence hazırlanmalı mıyım?

Ortalama ile geçiş yapabilirsin bende aynı şekilde yatay geçiş yapmıştım. Üniversitenin duyurular kısmında yatay geçiş hakkında bilgiler mutlaka olur orayı iyi takip et tarihleri kaçırma. Bütün detaylar genelde üniversitenin yatay geçiş kısmında yazıyor o kısmı inceleyin derim. Düzeltme tam anlamamışım pardon ben GANO ile bölüm değil üniversite değiştirme kısmını söyledim. Fakat her üniversite olmasa da MYP ile geçiş yapabiliyorsunuz tabii ki üniversitenin o dönemde o kısmı açması gerekiyor.

Olur diyorlardi bana ama ya bölüm hiç istediğim gibi değil aile zaten oku diyor yeteneğim yetmiyor ne yapacağım bilmiyorum yurtda tekrar hazırlanıyim diyorum YKS'ye sence hazırlanmalı mıyım?
Teknik olarak bir engel yok ama okullar açmıyor, açmayı tercih etmiyor bahar döneminde. Siz yine de takip edin istediğiniz okulların güz dönemi bitiş tarihlerini. AGNO ile geçiş tarihlerini açıkladıklarında açıklanır o da açıklanacaksa da. Halihazırdaki bölümü okumamak konusunda eminseniz hem YKS çalışın, hem de seneye güz dönemi için yazın yatay geçiş yine de yapabilirsiniz zaten.

Ortalama ile geçiş yapabilirsin bende aynı şekilde yatay geçiş yapmıştım. Üniversitenin duyurular kısmında yatay geçiş hakkında bilgiler mutlaka olur orayı iyi takip et tarihleri kaçırma. Bütün detaylar genelde üniversitenin yatay geçiş kısmında yazıyor o kısmı inceleyin derim.
AGNO ile bölüm değiştirilmiyor. Üniversite değiştiriliyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı