Bilgisayar fiyatları düşecek mi?

Mertali1997

Femtopat
Selamlar,
Bildiğiniz üzere bilgisayar fiyatları iyice pahalandı. 2016'da GTX 1050 Ti'lı bir laptop 4-5k civarı iken şu an 15K+ fiyatlara dayandı. Sizce bu PC fiyatları düşer mi? Benim tahminimce 2023 Haziran'dan sonra.
İyi forumlar.

Hayır paran varsa hemen al.
Aslında uzun lafın kısası A veya B partisi ile alâkalı değil. Eğer parti ile alâkalı olsaydı zaten çoktan fiyatlar düşmüştü. Bende de en çok arkadaşlarım ve ailem 2023'ü bekle fiyatlar düşecek diyor. :D

Aslında uzun lafın kısası A veya B partisi ile alâkalı değil. Eğer parti ile alâkalı olsaydı zaten çoktan fiyatlar düşmüştü. Bende de en çok arkadaşlarım ve ailem 2023'ü bekle fiyatlar düşecek diyor. :D

Fiyatlar düşmez. Dolar 18'den 13'e düşünce gıda fiyatları düşer dedik düşmedi. Normal halde bile fiyatlarda indirim olmaz. Nisan ayında ben SSD ve RAM alsam bana yeter teknolojik ürün ihtiyacım kalkar.

Selamlar,
Bildiğiniz üzere bilgisayar fiyatları iyice pahalandı. 2016'da GTX 1050 Ti'lı bir laptop 4-5k civarı iken şu an 15K+ fiyatlara dayandı. Sizce bu PC fiyatları düşer mi? Benim tahminimce 2023 Haziran'dan sonra.
İyi forumlar.

2016 mı? 2018'de GTX 1050 Ti 4 GB i7 işlemci Monster notebook'lar 4,500 liraydı. 2016'da daha da aşağıda olmalı bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı