Bilgisayar fiyatları düşecek mi?

Maliyetler düşmediği sürece fiyatlarda düşüş beklemek mantıklı değil. Aksine yüksek enflasyon baskısıyla dolar kurundan bağımsız daha da artacak.

Düşmesi için olağanüstü değişiklikler yaşanması gerekiyor bu da oldukça zor. Ama şöyle ki döviz düşerse fiyatlar da düşer. Dövizin düşmesi oldukça zor gibi. Ek olarak ben 4/5 ay önce imzamdaki sistemi almıştım. 4.5k para vermiştim. O zaman döviz yine bu seviyelerdeydi sonra 18/20'ye çıktı tekrar indirdiler ama şuanki fiyatı 8k civarı. Bazı şeyleri anlamak güç.

Fiyatlar düşmez. Dolar 18'den 13'e düşünce gıda fiyatları düşer dedik düşmedi. Normal halde bile fiyatlarda indirim olmaz. Nisan ayında ben SSD ve RAM alsam bana yeter teknolojik ürün ihtiyacım kalkar.
Üzülerek söylüyorum; Arçelik 2010'da alınmış bilgisayarım var. 😢 Çok eski bilgisayar bu zamana kadar sadece ekran kartı ve kasa değiştirdik.

Ama artık yeni masaüstü bilgisayar istiyorum ama şuan maalesef ki mümkün değil ilerde de olmayacak gibi görünüyor, fiyatlar biraz ucuzlarsa bende almak istiyorum. ☹️

Son düzenleme:
Üzülerek söylüyorum; Arçelik 2010'da alınmış bilgisayarım var. 😢 çok eski bilgisayar bu zamana kadar sadece ekran kartı ve kasa değiştirdik.

Ama artık yeni masaüstü bilgisayar istiyorum ama şu an maalesef ki mümkün değil ileride de olmayacak gibi görünüyor, fiyatlar biraz ucuzlarsa bende almak istiyorum. ☹️

Hocam bende SSD ve RAM almak için baharı bekliyorum. Umarım en kısa zamanda yeni bilgisayarınızı alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı