woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 20 Mayıs 2022 #1 Bilgisayar alacağım temmuz ayını beklemeliyim fiyatlar ne kadar değişir?
A8 9600 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşlemci 20 Mayıs 2022 #2 İki ucu b*klu değnek. Artı 0 Eksi
O Orochimaru Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 889 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 20 Mayıs 2022 #3 Düşmez ve büyük ihtimal önümüzdeki günlerde bir artış yaşanacak kurlar yükselmeye başladı. Artı 0 Eksi
The Laurain Decapat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #4 woryxie dedi: Bilgisayar alacağım temmuz ayını beklemeliyim fiyatlar ne kadar değişir? Genişletmek için tıkla... Direkt düşmez şimdi düşmeye başlaması gerekiyordu bence ama kim bilir bir ara dolar düşmüştü bu da direkt düşebilir. Artı 0 Eksi
woryxie dedi: Bilgisayar alacağım temmuz ayını beklemeliyim fiyatlar ne kadar değişir? Genişletmek için tıkla... Direkt düşmez şimdi düşmeye başlaması gerekiyordu bence ama kim bilir bir ara dolar düşmüştü bu da direkt düşebilir.
Roverandom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.287 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Designer 20 Mayıs 2022 #5 Dolar aynı kalırsa veya düşerse düşeceğini düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 20 Mayıs 2022 #6 woryxie dedi: Bilgisayar alacağım temmuz ayını beklemeliyim fiyatlar ne kadar değişir? Genişletmek için tıkla... Fiyatlar baya düştü neden bir düşüş beklentiniz var ? Artı 0 Eksi
woryxie dedi: Bilgisayar alacağım temmuz ayını beklemeliyim fiyatlar ne kadar değişir? Genişletmek için tıkla... Fiyatlar baya düştü neden bir düşüş beklentiniz var ?
KS KS woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 20 Mayıs 2022 #7 Zikkeci dedi: Fiyatlar bayağı düştü neden bir düşüş beklentiniz var? Genişletmek için tıkla... 3,4 gün önce stoklar yenilendiği için düşer diye bir yerde okumuştum. Artı 0 Eksi
Zikkeci dedi: Fiyatlar bayağı düştü neden bir düşüş beklentiniz var? Genişletmek için tıkla... 3,4 gün önce stoklar yenilendiği için düşer diye bir yerde okumuştum.
James Watt Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 548 Çözümler 3 20 Mayıs 2022 #8 woryxie dedi: Bilgisayar alacağım temmuz ayını beklemeliyim fiyatlar ne kadar değişir? Genişletmek için tıkla... Türkiye de şu ana kadar hiçbir şeyin fiyatı düşmedi düşmezde çünkü ben bir keresinde öyle bir hata yaptım pişman oldum. Artı 0 Eksi
woryxie dedi: Bilgisayar alacağım temmuz ayını beklemeliyim fiyatlar ne kadar değişir? Genişletmek için tıkla... Türkiye de şu ana kadar hiçbir şeyin fiyatı düşmedi düşmezde çünkü ben bir keresinde öyle bir hata yaptım pişman oldum.
Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 20 Mayıs 2022 #9 woryxie dedi: 3,4 gün önce stoklar yenilendiği için düşer diye bir yerde okumuştum. Genişletmek için tıkla... Düştü zaten bende onu diyorum daha nasıl düşecek. Artı 0 Eksi
woryxie dedi: 3,4 gün önce stoklar yenilendiği için düşer diye bir yerde okumuştum. Genişletmek için tıkla... Düştü zaten bende onu diyorum daha nasıl düşecek.