SirY Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar daha dünden önceki gün takıyordum USB'yi çalışıyordu Rufus programını kullanırken yarın yaparım dedim kapattım bilgisayarı ve şimdi USB görünmüyor. Sadece PC'den ses geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2021
Arkadaşlar daha dünden önceki gün takıyordum USB'yi çalışıyordu Rufus programını kullanırken yarın yaparım dedim kapattım bilgisayarı ve şimdi USB görünmüyor. Sadece PC'den ses geliyor.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.894 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 6 Ağustos 2021 #2 Disk Yönetiminden görünür mü? RAW olduysa düzeltiriz. Artı 0 Eksi
KS KS SirY Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #3 KojiroHyuga04 dedi: Disk yönetiminden görünür mü? RAW olduysa düzeltiriz. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden böyle gözüküyor. SirY dedi: Disk yönetiminden böyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... RAW derken neyi kastettiğinizi bilmiyorum. Dosya Ekleri Adsız.png 61,7 KB · Görüntüleme: 93 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Disk yönetiminden görünür mü? RAW olduysa düzeltiriz. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden böyle gözüküyor. SirY dedi: Disk yönetiminden böyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... RAW derken neyi kastettiğinizi bilmiyorum.