Bilgisayar format sonrası yavaşladı

Mugg Lee

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Bugün PC'yi formatladım ama nedense biraz yavaşladı.
Bir de formatlama sebebim hard diskim bozuktu ve hard disk yoktu. Hard diskim geldi ve o yüzden formatladım fakat bilgisayar yavaşladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Bugün PC'yi formatladım ama nedense biraz yavaşladı.
Bir de formatlama sebebim hard diskim bozuktu ve hard disk yoktu. Hard diskim geldi ve o yüzden formatladım fakat bilgisayar yavaşladı.

Yeni aldığın hard disk eskisine göre güçsüz ise ve sen Windows'u hard diske kurduysa yavaşlatır olabilir.

Windows daha yeni ve taze olduğu için 3-5 tane update yüklüyor olabilir. Bazı sürücüleri kurmamak da yavaşlığa neden olabiliyor.

Yeni aldığın hard disk eskisine göre güçsüz ise ve sen Windows'u hard diske kurduysa yavaşlatır olabilir.
hayır eskisiyle aynı bide önceden ssdye kuruluydu sanırım ama ben harddiske kurdum
Windows daha yeni ve taze olduğu için 3-5 tane update yüklüyor olabilir. Bazı sürücüleri kurmamak da yavaşlığa neden olabiliyor.
Tüm sürücleri kurdum

hayır eskisiyle aynı bide önceden ssdye kuruluydu sanırım ama ben harddiske kurdum

Tüm sürücleri kurdum
Ben de Windows'u HDD'ye yüklediğinizi düşünüyorum. Zaten açılış ve kapanış süresinden belli olur.

Evet biraz yavaş açılıyor
15 saniyenin altında açılıyor ise çok yüksek ihtimalle SSD'dir. Zaten HDD, taze Windows bile olsa maksimum 50 saniyede açar bence, altına inmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı