Paylaştığım görselde göründüğü üzere, çok eski bir bilgisayar, başlangıç ayarlarını USB fdd yapmama rağmen asla ama asla çalışmadı ne kadar uğraşsam da bir türlü başaramadım yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler!
USB'ye bootable bir ISO dosyası yazdırdığına eminsin değil mi? Rufus veya muadil bir yazılım kullanıp ISO'yu USB belleğe düzgün şekilde yazdırman gerekiyor. Nasıl bir adım izledin?
Rufus ayarı MBR mi GPT mi seçtin.
Bir de bununla USB'ye yazdır dene.
Anlatabilir misin nasıl yapacağımıHmm, BIOS'taki UEFI modunu değiştirmeyi denedin mi? Başka bilgisayarda çalışıyor diyorsun, o zaman ISO ve USB'de sıkıntı yok.
Sorununuz tamamen USB bellek markasıyla ilgili diye düşünüyorum. Benzer sorunu deneyimlediğim için böyle diyorum. Sandisk marka mı kullandığınız bellek? Eğer öyleyse farklı marka bir USB bellek kullanın ve ona yazdırın.Paylaştığım görselde göründüğü üzere, çok eski bir bilgisayar, başlangıç ayarlarını USB fdd yapmama rağmen asla ama asla çalışmadı ne kadar uğraşsam da bir türlü başaramadım yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.