CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 686 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #1 Resimde gibi şeyler oluyor. Ekranda bir tuşa basınca açılma ekranı geliyor, sonra yine aynı yere geliyor.
Resimde gibi şeyler oluyor. Ekranda bir tuşa basınca açılma ekranı geliyor, sonra yine aynı yere geliyor.
F fatih_mnv Decapat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 893 Çözümler 6 24 Mayıs 2021 #11 PC çok mu ısındı format sırasında. Ekran kartında sorun olabilir. Bende de böyle bir sorun vardı ekran kartı kaynaklı. PC'yi kapat soğusun biraz sonra tekrar dene açmayı. Artı 0 Eksi
PC çok mu ısındı format sırasında. Ekran kartında sorun olabilir. Bende de böyle bir sorun vardı ekran kartı kaynaklı. PC'yi kapat soğusun biraz sonra tekrar dene açmayı.
KS KS CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 686 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #12 kalsiyumcanavari dedi: Bilgisayarın bozulmuş! Olay tam olarak nasıl oldu? Genişletmek için tıkla... Format attım her yerde yazdığı şekilde. oGShan1905 dedi: Eksik yükleme var Windows 10 mu yüklediniz Genişletmek için tıkla... Windows Adam dedi: BIOS da görüntü düzgünmü. Genişletmek için tıkla... Amanita dedi: Windows kurulumunu yaptınız yeniden başlattınız ve bu şekilde mi oldu? Genişletmek için tıkla... Evet Artı 0 Eksi
kalsiyumcanavari dedi: Bilgisayarın bozulmuş! Olay tam olarak nasıl oldu? Genişletmek için tıkla... Format attım her yerde yazdığı şekilde. oGShan1905 dedi: Eksik yükleme var Windows 10 mu yüklediniz Genişletmek için tıkla... Windows Adam dedi: BIOS da görüntü düzgünmü. Genişletmek için tıkla... Amanita dedi: Windows kurulumunu yaptınız yeniden başlattınız ve bu şekilde mi oldu? Genişletmek için tıkla... Evet
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #13 O zaman sıkıntılı bir Windows sürümü yüklemişsiniz tekrar format atmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 686 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #14 comradeserpentor dedi: Eksik yükleme veya HDD arızası olabilir yakın zamanda bilgisayarınızın başına bir şey geldimi. Genişletmek için tıkla... Gelmedi. Windows Adam dedi: O zaman sıkıntılı bir Windows sürümü yüklemişsiniz tekrar format atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tekrar nasıl yapacağım? Artı 0 Eksi
comradeserpentor dedi: Eksik yükleme veya HDD arızası olabilir yakın zamanda bilgisayarınızın başına bir şey geldimi. Genişletmek için tıkla... Gelmedi. Windows Adam dedi: O zaman sıkıntılı bir Windows sürümü yüklemişsiniz tekrar format atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tekrar nasıl yapacağım?
comradeserpentor Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 111 24 Mayıs 2021 #15 CarryExe dedi: Gelmedi. Tekrar nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Format atmayı bildiğinize emin misiniz eğer bilmiyorsanız internetten rehber videolar bulabilirsiniz örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
CarryExe dedi: Gelmedi. Tekrar nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Format atmayı bildiğinize emin misiniz eğer bilmiyorsanız internetten rehber videolar bulabilirsiniz örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 686 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #16 comradeserpentor dedi: Format atmayı bildiğinize emin misiniz eğer bilmiyorsanız internetten rehber videolar bulabilirsiniz örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Zaten bu videoyu izleyerek yaptım. Yanlışsa nasıl yapacağım diye sormuştum aslında. comradeserpentor dedi: Format atmayı bildiğinize emin misiniz eğer bilmiyorsanız internetten rehber videolar bulabilirsiniz örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tekrardan yaptıklarımı yaptım bu sefer UEFI BOOT kısmında Windows boot manager var. CarryExe dedi: Zaten bu videoyu izleyerek yaptım. Yanlışsa nasıl yapacağım diye sormuştum aslında. Tekrardan yaptıklarımı yaptım bu sefer UEFI BOOT kısmında Windows boot manager var. Genişletmek için tıkla... Neden bir süre sonra hiç mesaj gelmiyor? Bilgisayarım büyük ihtimalle hakkın rahmetine kavuştu. Son düzenleme: 24 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
comradeserpentor dedi: Format atmayı bildiğinize emin misiniz eğer bilmiyorsanız internetten rehber videolar bulabilirsiniz örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Zaten bu videoyu izleyerek yaptım. Yanlışsa nasıl yapacağım diye sormuştum aslında. comradeserpentor dedi: Format atmayı bildiğinize emin misiniz eğer bilmiyorsanız internetten rehber videolar bulabilirsiniz örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tekrardan yaptıklarımı yaptım bu sefer UEFI BOOT kısmında Windows boot manager var. CarryExe dedi: Zaten bu videoyu izleyerek yaptım. Yanlışsa nasıl yapacağım diye sormuştum aslında. Tekrardan yaptıklarımı yaptım bu sefer UEFI BOOT kısmında Windows boot manager var. Genişletmek için tıkla... Neden bir süre sonra hiç mesaj gelmiyor? Bilgisayarım büyük ihtimalle hakkın rahmetine kavuştu.
kalsiyumcanavari Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.260 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #17 CarryExe dedi: Zaten bu videoyu izleyerek yaptım. Yanlışsa nasıl yapacağım diye sormuştum aslında. Tekrardan yaptıklarımı yaptım bu sefer UEFI BOOT kısmında Windows boot manager var. Neden bir süre sonra hiç mesaj gelmiyor? Bilgisayarım büyük ihtimalle hakkın rahmetine kavuştu. Genişletmek için tıkla... Ne yaptın dostum? Artı 0 Eksi
CarryExe dedi: Zaten bu videoyu izleyerek yaptım. Yanlışsa nasıl yapacağım diye sormuştum aslında. Tekrardan yaptıklarımı yaptım bu sefer UEFI BOOT kısmında Windows boot manager var. Neden bir süre sonra hiç mesaj gelmiyor? Bilgisayarım büyük ihtimalle hakkın rahmetine kavuştu. Genişletmek için tıkla... Ne yaptın dostum?
KS KS CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 686 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #18 kalsiyumcanavari dedi: Ne yaptın dostum? Genişletmek için tıkla... Açtım bilgisayarı. Artı 0 Eksi