Bilgisayarın bozulmuş!
Olay tam olarak nasıl oldu?
Eksik yükleme var Windows 10 mu yüklediniz
BIOS da görüntü düzgünmü.
Windows kurulumunu yaptınız yeniden başlattınız ve bu şekilde mi oldu?
Gelmedi.Eksik yükleme veya HDD arızası olabilir yakın zamanda bilgisayarınızın başına bir şey geldimi.
O zaman sıkıntılı bir Windows sürümü yüklemişsiniz tekrar format atmayı deneyin.
Gelmedi.
Tekrar nasıl yapacağım?
Format atmayı bildiğinize emin misiniz eğer bilmiyorsanız internetten rehber videolar bulabilirsiniz örnek:
Format atmayı bildiğinize emin misiniz eğer bilmiyorsanız internetten rehber videolar bulabilirsiniz örnek:
Neden bir süre sonra hiç mesaj gelmiyor? Bilgisayarım büyük ihtimalle hakkın rahmetine kavuştu.Zaten bu videoyu izleyerek yaptım. Yanlışsa nasıl yapacağım diye sormuştum aslında.
Tekrardan yaptıklarımı yaptım bu sefer UEFI BOOT kısmında Windows boot manager var.
Zaten bu videoyu izleyerek yaptım. Yanlışsa nasıl yapacağım diye sormuştum aslında.
Tekrardan yaptıklarımı yaptım bu sefer UEFI BOOT kısmında Windows boot manager var.
Neden bir süre sonra hiç mesaj gelmiyor? Bilgisayarım büyük ihtimalle hakkın rahmetine kavuştu.
Açtım bilgisayarı.Ne yaptın dostum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.