Bilgisayar Fortnite oynarken mavi ekran verdi

HaydarAlp

Decapat
Başlıkta da yazdığım gibi Fortnite oynarken bir anda mavi ekran verdi minidump dosyaları sanırım bilgisayardan silinmiş bulamadım ama sistem günlükleri dosyalarını bulabildim.

Hocam maalesef minidump dosyası olmadan belli bir analiz yapamayız.

Olay goruntuleyicisi ile analiz yapıyorlardı. Atabilir misiniz var ise?
Ayrıca Easy Anti-Cheat kaynaklı gibi.

Easy Anti-Cheat kaldırıp geri kurun. Sorun düzelmez ise söyleyin.

Ayrıca sistem günlüğünü Google Drive'a yükler misiniz? Cloud Mail'den yükleyemiyorum.

Hocam kusura bakmayın sistem günlüğü yazmışım olay görüntüleyicisi yazacaktım ben de.

Hocam minidump dosyanızı atabilir misiniz sizin attığınız kaynaktan pek bir şey yapamayız çünkü minidump dosyasını WinDbg ile açmamız lazım orada daha rahat analiz yaparız.

Hocam minidump dosyanızı atabilir misiniz sizin attığınız kaynaktan pek bir şey yapamayız çünkü minidump dosyasını WinDbg ile açmamız lazım orada daha rahat analiz yaparız.
Kendi kendine silindiğibi söylemiş.

EA Play'i tamamen sil. EA ile ilgili şeyler sil.
EAC(Easy Anti-Cheat sil) Fortnite oynayacak isen sonra geri yüklersin.
Sonra geri dönüt ver.

Buradakini uygular mısın? Minidump dosyası oluşması gerek.
Google'yi siler misin? Bir süre başka bir tarayıcı kullan.
Ayrıca hard disk kullanıyorsun herhalde. BadSector testi yao.

Son düzenleme:

Hocam ilk olarak biraz geç döndüğüm için kusura bakmayın ikinci olarak da NotMyFault yükledim fakat mavi ekran verince %0 da kaldı hiç artmadı ben de bilgisayrı yeniden başlatmak zorunda kaldım ayrıca bilgisayarımda sadece SSD var bir de daha önceden de böyle bir mavi ekran vermişti onu da foruma yazmıştım onun içinde EAC demişlerdi galiba yine aynı sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…