HaydarAlp
Decapat
Başlıkta da yazdığım gibi Fortnite oynarken bir anda mavi ekran verdi minidump dosyaları sanırım bilgisayardan silinmiş bulamadım ama sistem günlükleri dosyalarını bulabildim.
Başlıkta da yazdığım gibi Fortnite oynarken bir anda mavi ekran verdi minidump dosyaları sanırım bilgisayardan silinmiş bulamadım ama sistem günlükleri dosyalarını bulabildim.
Olay goruntuleyicisi ile analiz yapıyorlardı. Atabilir misiniz var ise?
Ayrıca Easy Anti-Cheat kaynaklı gibi.
Easy Anti-Cheat kaldırıp geri kurun. Sorun düzelmez ise söyleyin.
Ayrıca sistem günlüğünü Google Drive'a yükler misiniz? Cloud Mail'den yükleyemiyorum.
drive.google.com
drive.google.com
Hocam kusura bakmayın sistem günlüğü yazmışım olay görüntüleyicisi yazacaktım ben de.
hata sistem.evtx
drive.google.com
hata.evtx
drive.google.com
Kendi kendine silindiğibi söylemiş.Hocam minidump dosyanızı atabilir misiniz sizin attığınız kaynaktan pek bir şey yapamayız çünkü minidump dosyasını WinDbg ile açmamız lazım orada daha rahat analiz yaparız.
Hocam kusura bakmayın sistem günlüğü yazmışım olay görüntüleyicisi yazacaktım ben de.
hata sistem.evtx
drive.google.com
hata.evtx
drive.google.com
Kendi kendine silindiğibi söylemiş.
EA Play'i tamamen sil. EA ile ilgili şeyler sil.
EAC(Easy Anti-Cheat sil) Fortnite oynayacak isen sonra geri yüklersin.
Sonra geri dönüt ver.
Buradakini uygular mısın? Minidump dosyası oluşması gerek.Çözüldü: Mavi ekran minidump oluşmuyor
Bugün itibarıyla 1 hafta içinde LoL oynarken 3. kez mavi ekran hatası aldım. Aldığım ilk 2 mavi ekran hatası oyunun tam ortasına denk geldiği için bilgisayarı beklemeden hemen kapat aç yaparak oyuna devam ettim. Bugün olan yani biraz önce yaşamış olduğum mavi ekranda ise beklemeyi tercih ettim...www.technopat.net
Google'yi siler misin? Bir süre başka bir tarayıcı kullan.
Ayrıca hard disk kullanıyorsun herhalde. Badsector testi yao.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.