Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 5 Mayıs 2022 #1 Bilgisayara bağladığımda ses geliyor ama cihaz kullanılamıyor. Cihaz eski sürücüsü falan bulunmuyor. X360 programında create tuşuna bastıktan sonra ekran böyle kalıyor.
Bilgisayara bağladığımda ses geliyor ama cihaz kullanılamıyor. Cihaz eski sürücüsü falan bulunmuyor. X360 programında create tuşuna bastıktan sonra ekran böyle kalıyor.
Çözüm Longhorn 5 Mayıs 2022 Bay Hiçkimse dedi: Bilgisayara bağladığımda ses geliyor ama cihaz kullanılamıyor. Cihaz eski sürücüsü falan bulunmuyor. Eki Görüntüle 1379250X360 programında create tuşuna bastıktan sonra ekran böyle kalıyor. Eki Görüntüle 1379251 Genişletmek için tıkla... Buraya basıp fotoğraf atar mısınız? USB kablosunda sorun var galiba.
Bay Hiçkimse dedi: Bilgisayara bağladığımda ses geliyor ama cihaz kullanılamıyor. Cihaz eski sürücüsü falan bulunmuyor. Eki Görüntüle 1379250X360 programında create tuşuna bastıktan sonra ekran böyle kalıyor. Eki Görüntüle 1379251 Genişletmek için tıkla... Buraya basıp fotoğraf atar mısınız? USB kablosunda sorun var galiba.
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 5 Mayıs 2022 #2 Bay Hiçkimse dedi: Bilgisayara bağladığımda ses geliyor ama cihaz kullanılamıyor. Cihaz eski sürücüsü falan bulunmuyor. Eki Görüntüle 1379250X360 programında create tuşuna bastıktan sonra ekran böyle kalıyor. Eki Görüntüle 1379251 Genişletmek için tıkla... Buraya basıp fotoğraf atar mısınız? USB kablosunda sorun var galiba. Artı 0 Eksi Çözüm
Bay Hiçkimse dedi: Bilgisayara bağladığımda ses geliyor ama cihaz kullanılamıyor. Cihaz eski sürücüsü falan bulunmuyor. Eki Görüntüle 1379250X360 programında create tuşuna bastıktan sonra ekran böyle kalıyor. Eki Görüntüle 1379251 Genişletmek için tıkla... Buraya basıp fotoğraf atar mısınız? USB kablosunda sorun var galiba.
KS KS Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 5 Mayıs 2022 #3 Longhorn dedi: Eki Görüntüle 1379269 Buraya basıp fotoğraf atar mısınız? USB kablosunda sorun var galiba. Genişletmek için tıkla... Oraya basınca herhangi bir cihaz yok diyor. Kabloda sorun olacağı aklıma gelmemişti içini açıp bir bakayım. Ürün arızalı kabloda kopukluk varmış. Son düzenleme: 5 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
Longhorn dedi: Eki Görüntüle 1379269 Buraya basıp fotoğraf atar mısınız? USB kablosunda sorun var galiba. Genişletmek için tıkla... Oraya basınca herhangi bir cihaz yok diyor. Kabloda sorun olacağı aklıma gelmemişti içini açıp bir bakayım. Ürün arızalı kabloda kopukluk varmış.
S samet.adisanli Femtopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #4 Nasıl düzelttin? Benim sorunum da tamamen aynı. Artı 0 Eksi
KS KS Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 8 Mayıs 2022 #5 samet.adisanli dedi: Nasıl düzelttin? Benim sorunum da tamamen aynı. Genişletmek için tıkla... Düzeltmedim, ürün arızalıymış. Artı 0 Eksi
samet.adisanli dedi: Nasıl düzelttin? Benim sorunum da tamamen aynı. Genişletmek için tıkla... Düzeltmedim, ürün arızalıymış.