Bilgisayar geç açılıp geç kapanıyor

Mutlu Arıcık

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Arcadia Bay
Arkadaşlar Windows 10 sürüm 2004'e geçtim 5-6 saniyede açılan bilgisayarım 1 dakikada açılıyor. İnternet de ne kadar video varsa izledim ama sonuç hayla aynı. Kurulumu da doğru yaptığıma %100 eminim.

Arkadaşlar Windows 10 sürüm 2004'e geçtim 5-6 saniyede açılan bilgisayarım 1 dakikada açılıyor. İnternet de ne kadar video varsa izledim ama sonuç hayla aynı. Kurulumu da doğru yaptığıma %100 eminim.
Ayarları aç. Güncelleştirme ve Güvenliğe gir. Soldaki menülerden "Kurtarma"'yı seç. Biraz aşağıya kaydırırsan "Gelişmiş Başlangıç" ı görürsün. Şimdi yeniden başlata bas ve çıkan menülerden birinde güncelleştirme kaldırma ile ilgili bir menü olacak. Oradan hangi güncelleme sana zorluk çıkartıyorsa kaldırabilirsin.

Bende 0.5 saniye daha hızlandı bilgisayar ama sanırım 2004 tam anlamıyla iyi performans sağlayamıyor. Bir kaç ay içerisinde daha stabil hala getireceklerdir. Eğer yapmadıysanız Technopat Win 10 hızlandırma makalesine göz atabilirsiniz;

Görev yöneticisini aç. Nasıl açılır? Windows çubuğuna sağ tıkla görev yöneticisine tıkla. Orada başlangıç var. Orada gözüken gereksiz uygulamaları kapatırsan bilgisayarının açılması daha yavaşlar.

Arkadaşlar aklınıza gelebilecek her şeyi denedim, İnternet de olan her bilgiyi. Ama hiç bir sonuç alamadım. 1909 sürümünü resmi siteden indirme şansım var mı? eski sürüme temiz kurulum ile geçeceğim. Bu arada SSD yerine HDD'ye kuracak kadar bilgisiz değilim.

SSD'ye kurulum yapın. UEFI kurmadıysanız, UEFI olarak bilgisayarınızın açılış kapanış hızı az da olsa etkilenir. Açılış ayarlarinızı yapılandırabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı