Bilgisayar Geç Açılma Sorunu

cagribulbul60

Hectopat
Arkadaşlar merhaba Sinerji'den kurduğum 10 günlük bilgisayarım çok seri açılıyordu şimdiye kadar; 7 saniyede açıldığını biliyorum. Ama şu an nedenini bilmiyorum ama önce Asus UEFI ekranı geliyor, sadece 15 saniye orada bekliyor. Sonra boş siyah ekran geliyor. Önceden gelmiyordu. En az 30 saniye bekliyor sonra Asus yazısı ile yükleniyor işareti çıkıyor. Sonrasında sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba Sinerji'den kurduğum 10 günlük bilgisayarım çok seri açılıyordu şimdiye kadar; 7 saniyede açıldığını biliyorum. Ama şu an nedenini bilmiyorum ama önce Asus UEFI ekranı geliyor, sadece 15 saniye orada bekliyor. Sonra boş siyah ekran geliyor. Önceden gelmiyordu. En az 30 saniye bekliyor sonra Asus yazısı ile yükleniyor işareti çıkıyor. Sonrasında sıkıntı yok.
Windows açılırken aynı anda bazı programlarda açılır onları kapatıp denermisiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Özellikleri belirtmemişsiniz.
Toplama sistem aldıysanız linkini atın.
CrystalDiskMark ile test edin.
BIOS, Windows ve diğer sürücülerin güncel olup olmadığını kontrol edin.
İşlemci: AMD Ryzen 5 2400G 3.60 Ghz 6MB AM4+
Anakart: Asus B350M-A Prime 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 mATX
Ekran Kartı: APU - Ryzen Vega

testi akşam eve gidince deneyeceğim hocam ozaman teşekkürler
CrystalDiskMark ile test edin.
BIOS, Windows ve diğer sürücülerin güncel olup olmadığını kontrol edin.
bugün bilgisayarı açtım gayet hızlı açıldı düzeldimi acaba dedim yeniden başlat yaptım yine geç açıldı ilginç bir durum gerçekten. Bu arada testi yaptım hocam sonuç bu..
Untitled-1 copy.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı